2010. december 9., csütörtök

Brékó-brékó, itt vagyok :D ................................ visszajött a karácsonyi hangulatom is, hoztam azt is ide nektek :) 15 nap és KA-RÁ-CSONYYYYYYYYYYYYY, imádoooom :D Szóval jól vagyunk, megyünk fát nézni, kiválasztani aztán majd 23-án kivágják és elhozzák nekünk .... Viszont Árpi ajándékát kicseréltem illetve lecseréltem, egy Amszterdami hosszú hétvégét kapott volna az esküvői évfordulónkra de nem tudom itthagyni Hollyt,(és most hogy már neki is elmondtam mi lett volna ,Árpi is ezen az állásponton van ,hogy semmiképp sem tudta volna Ő sem) az ideg ölne meg végig, egy nyugodt percem nem lenne, de egyáltalán nem bánom, bármit bármikor feladnék értük,ŐK a legfontosabbak.(azt nem mondom el mi lesz helyette mert ha suttyomba idepillant megtudja)Olyan érdekes ez mióta megvannak nem érdekel semmilyen szórakozás, imádok szilveszterkor itthon lenni pl, nemhiányzik bulizni ,sőt kifejezetten taszít, sógorom itt aludt múlt hétvégén, aludtak már a gyerekek Árpi is lefeküdt én beraktam a Jóbarátokat és elkezdtem színezni Holly kifestőjét, jött fel a pincéből és csodálkozva kérdezte, hogy -Te színezel? ....... hát igen én színezek, amúgy is szeretek és kikapcsol, sz@rok a bulikra meg koncertekre meg hogy különböző helyeken riszáljam magam mint egyes anyukák, akik inkább foglalkoznának kicsit többet a gyerekeikkel, végülis MI akartuk ŐKET nem ŐK, MINKET, az a dolgunk, hogy foglalkozzunk velük fejlesszük őket :) nemár 2 évesnél fiatalabb gyerekekkel legyenek tele a bölcsődék,és tudjátok mi a legszomorúbb, hogy nagy általánoságban aki nem tehetné meg az otthon marad és foglakozik a gyerekével ahogyan az illik, aki meg megtehetné ,hogy otthon marad az bevágja a bölcsődébe és akkor csodálkozunk, hogy mennyi neveletlen gyerek van , mert van belőlük bőven.Minap Tescoba voltam Sopronba és komolyan mondom 10 gyerekből 9-et úgy arcon tudtam volna vágni ,pedig nem vagyok egy csapkódos típus ..... már nem is megyek ilyen nagy áruházba mert egyszerűen elviselhetetlen a műveletlenség az hogy a tisztelet legapróbb szikrája sincs egymás iránt, hogy az illemet már ne is említsem...... na de eltértem a tárgytól, szóval Árpi másik ajándékot kap és tutira örülni fog neki :D

és hogy egy kis vidámat is írjak még:) Hollyt nem tudom meggyőzni, hogy a
Zachary (kiejteve Zeköri) az nem Zekri ... hogy a
kancsó az nem kancsaló ... hogy a
kupleráj az nem kupjerál hogy az
eper az nem epr és hogy az
enyém az nem tiém ........

4 megjegyzés:

Pattogo írta...

Gyönyörűek a gyerekek!!

Nálunk enyéd volt és tiem. :))))

Gizus írta...

Örülök, hogy jól vagytok! Olyan gyönyörűek a gyerekek :)
Teljesen megértem a szórakozással kapcsolatos álláspontodat. Nekem sem teher egy pillanatig sem, hogy itthon vagyok. Mondtam is Lacinak, hogy el tudnám viselni, hogy az életem további részében csak és kizárólag a családomról gondoskodom. Ennek sajnos vannak anyagi korlátai, de nagyon jó lenne :)
Persze ezután is gondoskodom róluk :D csak majd elveszi az időmet az bizonyos dolog, amit munkahelynek hívnak...

Annamari írta...

Gizus, de jó hallani rólad de ti hogy vagytok?
csak tudod vannak olyan anyukák akik ahelyett hogy a gyerekükkel foglalkoznának bulizni, koncertekre járnak meg ide-oda a gyereket meg bevágják a nagymamához vagy éppen ahova bírják, miért ad az isten ilyen embereknek gyereket?

hermi67 írta...

Annyira édesek a gyerekek! Holly egy cuki kis locsi-fecsi hercegnő.♥