2011. január 15., szombat

Mesésen :)

Mesésen vagyunk, minden téren :D érzésileg is és azért is mert Holly és apa meséznek, így: Holly talált egy könyvet aminek az elején a Piroska kék ruhában van csak a kendője piros, kérdezi tőlem,hogy hát ez meg ,hogy lehet ..... jön a válasz apától egyből hát mert ez kékecske .... Holly nagyot néz majd válaszol ..... ez neeem kecske ...... az apja válaszol, nem kecske hanem kékecske ....... neeeem a kecske az olyan mint a mókus ............( na ezt adjátok össze :D)
Annyira odavan Árminért folyton körülötte lebzsel, ha bébikompba van Ármin akkor mindenhova viszi magával.
a két gyönyörű tündérmanónk ♥♥♥

Ezt el kell mesélnem nektek, de nem ér kinevetni :) Valamelyik nap Árminnal kettesben vásárolgattunk, aludt a kis cukorborsó ezért kivettem a hordozóból és a mózeskosárba vittem be a boltba.Azt tudni kell, hogy Ő mindig mellettem van az első ülésen, mikor kijöttünk a boltból nem mozdítottam meg olyan jól aludt, beraktam mózeskosarastól a hátsó ülésre mert azt csak ott tudom bekötni a hordozó meg a csomiba volt, kb fél úton lehettem hazafele mikoris átnéztem az anyósülésre és totál megfagyott bennem minden, full bepánikolás és már majdnem teljes kétségbeesés, hogy ÚÚÚÚÚRISTEN hol hagytam el a gyereket,már éppen kezdtem volna lassítani,hogy megforduljak mikor tök véletlenül beugrott, hogy hátul van :D na ehhez szóljatok hozzá :) őrület. Ezenkívül nagyon jól telt a hetünk, kétszer voltunk anyuéknál ma meg Ő jön hozzánk tesómmal,
megjött a cipőm amit rendeltem, imádom ......... és a jövő héten megérkezik a hűtő is amit vettünk

tegnap leszedtük a fát, nagyon sajnáltam mert normálisan csak február végén szoktam leszedni de most folyton utamba volt, Árpi nekiesett a fűrésszel :D

tegnap reggel Holly feltétlenül ruhába akart oviba menni és nem volt fényképezkedős kedvébe

de este annál inkább :)

Ármin csütörtökön megkapta a harmadik ROTA szurit, és hálisten ezúttal sem volt semmi tünet se láz se hasfájás, nagyon jól bírja a szurikat :)

4 megjegyzés:

brü írta...

Jajj de szépek♥ez a megijedős sztori ismerős, én is jártam egyszer hasonlóan :D

olieni írta...

De jó a cipő!
Holly édes ígyis úgyis.Fényképezős kedvébe is,meg nem fényképezősbe is.
Az érzés is ismerős.De én itthon is így voltam.Pedig tudttam senki be nem jöhet. Mégis ha a bölcsőbe raktam a járókába kerestem,ha a járókába raktam a bölcsőbe kerestem.
Elég nagy a ház ha tápit csináltam és lementem a 3.szintre csak egy pillanatra még vizét felhoztam,már ilyen streszbe voltam hiába volt a bölcsőbe.
Most is ha haza érünk a vásárlásból és míg az előszobába pakolom a cuccokat fél szemem rajta,Ő az előkerbe próbál huncutkódni,elbúík előlem.De ha egy pillanatra nem látom már pánikba esem,és lever a víz.
Imádom a kis szarosomat!Szoktam Neki mondani:A VILÁGON A LEGJOBBAN!!!!

hermi67 írta...

Nagyon szépségesek vagytok!
Azééé a gyerekelhagyásos rémület nem semmi:-D))). Jó,jó,tudom,nem ér kinevetni,de hát mégsem sírhatok ezen-hahaha:-D). Csók

Mariann írta...

Hát én is vigyorogtam, mi több: el is képzeltelek :-D De ilyesmiket biztos, hogy mindenki szokott alakítani, én is... pl mai napig megtörténik: mondjuk Máté anyunál alszik... reggel 8-kor ébredek és frászt kapok: jóég, hát Mátéval mi van, hogy nem keltett 7-kor? És akkor jön a röhögés önmagamon: de hiszen anyunál aludt.... :-)
Anyák vagyunk, féltő, bolondos anyák :)) ♥
Édesek együtt nagyon! Jó tesók lesznek mindig :-)