2011. május 25., szerda

Babé

Ez az a termék amit bátran ajánlok mindenkinek, csodákra képes!!!! Első alkalommal félve vettem meg mert nem éppen az olcsó kategóriába tartózik és nem szerettem volna annyi pénzt feleslegesen kidobni,de ha most szóba jön akármilyen babápolás akkor csakis Babé. Először a koszmóra vettem meg Árminnak hát nem kellett 3 alkalom, hogy a koszmó hussss pillanatok alatt eltűnjön. Most pedig azaz kb 3 hete szenvedtem Árminnal nagyon az egész testét pár nap alatt óriási piros foltok lepték el mint a csalánkiütés, allergiás nem volt semmire,semmilyen fertőzést sem mutattak ki, már teljesen odavoltam mert a bőrének iszonyat durva tapintása volt egyre jobban dudorodtak és érdesek voltak a foltok, kipróbáltam mindent amit el tudtok képzelni, patikai krémet de attól sokkal pirosabbak lettek, natur dm-es babaolajat, a babaolajak összes fajtáját szerintem, babatestápolót, olivaolajat, már teljesen odavoltam a sírás kerülgette ,hogy úristen mi van a gyerekem bőrével ....... míg egy szép napon szepivel egy nagyon kedves ismerősömmel beszéltem telefonon és éppen panaszkodtam mi a helyzet, Ő azonnal rávágta, hogy Babé, a kisfiának Ő is azt használta, következő nap éppen mentem Magyarba és meg is vettem 3 azaz 3 nap alatt Ármin testéről szinte teljesen eltűntek a foltok.

3 megjegyzés:

Timocska írta...

Mi is nagyon szeretjük, Hanninak is voltak ekcéma szerű kiütései, neki is 3-4 alkalom után teljesen eltűntek a foltok. Azóta is használjuk és nem csak neki, hanem az egész családnak.

szandra írta...

Biztos a ritka kivétel vagyok, de nekünk ezek közül semmi nem jött be. Élén a koszmó elleni samponnal.......

viktotria16 írta...

Én is Imádom ezt a terméket... Tény ha Koszmót nekem se szedte le, de attól függetlenül nekem nagyon bevált. Mi is ezt atermékcsaládot használjuk!

Puszi nektek!