2011. május 14., szombat

Tekergős :)

Árpi már 9-kor végzett ma, nyagattam ,hogy menjünk már boltba de semmi kedve nem volt hozzá, így felvetette az ötletet, hogy menjünk át kajálni Sopronba.Mikor közeledtünk a határhoz megláttuk az épülő szélmalmot aminek Árpiék öntötték az alapját 1000 köbméter betonból, Európa egyik legnagyobb szélmalma ha jól emlékszem 25 kamion hozta a darut ami összerakja a szélmalmot, hatalmas, félelmetes több mint 50 emeletnyi magas, a normál szélmalmok 25 emelet magasak kb. ezt a nagy darut látva csőfóbiám lett komolyan mondom :))) (a legnagyobb mobil daru) egy kisebb daruval rakták össze.

lefotóztam egy kicsit is igaz a képen nem látszik annyira a különbség, a kicsi éppen működött és hát itt sem tudok mást szót használni minthogy félelmetes volt a hangja, ahogy kicsit arrébb mentem és háttal voltam, láttam az árnyékot ahogyan a lapátok forognak egyből megfordultam és hátrálva mentem nem mertem hátát fordítani neki :D

a lánctalp magasabb mint én, megmondom őszintén féltem odaállni.

darunézegetés után az Old Boys-ba vettük utunkat, ahol nemcsak Holly de Ármin is egy szó nélkül tűrte végig az egészet, azt hittem egyik kezembe Árminnal kell majd ennem de nem, ette a kis sült krumpliját kergette a petrezselyemzöldet az asztalon, édi volt nagyon.


aztán a nagycenki kisvasút felé vettünk utunkat, nem bántuk meg tök jó volt,közben Ármin elbóbiskolt :))2 megjegyzés:

szandra írta...

Gyönyörűek a gyerekek:) És hihetetlen, hogy már 12hetes vagy :) Ja, a tárolódobozok. Hiába van nekünk is hasonlnó pocrendszerünk, mégis mindig mindenhol játék van, dobozok szanaszét......Pedig nekünk a polcos rendszerben nagyobbak a dobozok, mint az ikeás :D

Timi írta...

Szia!
Bocs, hogy így ismeretlenül írok, pár napja találtam Rád, és nagyon megörültem, mivel hasonló korkülönbség lesz a gyerekeink között. Én most fogom tölteni a 11. hetet, a középsőim pedig pontosan egy hónappal fiatalabbak a kisfiadnál. Így azt hiszem tanulságos lesz Titeket olvasni :)