2011. július 25., hétfő

venni vagy nem venni ezt itt a kérdés?!

....... emeletes ágyon gondolkodom, Árpi azt mondja semmiképp.De amíg ki nem derül, hogy maradunk és bővítünk valahogy vagy építünk másikat muszáj lenne valami megoldást találni, és számomra helytakarékosság szempontjából az emeletes ágy tűnik a legpraktikusabbnak.Ugye adott 3 szoba, egybe mi vagyunk egybe Holly-Árminnal és egy vendég számítógép szoba, legokosabb ha legkisebbet elején berakjuk hozzánk és kb 4-5 hótól (meglátjuk milyen baba) berakjuk Hollyékhoz de ahhoz is jobb lenne egy emeletes ágy mert ha két ágy mellé még a kiságyat is odarakom akkor alig marad hely játszani,így a kiságy maradna ahol van és Hollyéknak csináltatnánk egy ilyen szekrényes ágyat.(Ha ezt a házat bővítjük akkor 2 szobát rakunk hozzá ha másikat építünk akkor 3-mal lesz több (sokan hülyének néznek, hogy nem volt elég egy építkezés ??? de a válaszom NEM!!! imádtam építkezni, az új ház masszív-passzív lenne sokkal mediterránabb és egy nagyobb város mellett közvetlen) Visszatérve az ágyakra íme a felhozatal sorrendben ahogy szóba jöhetnek. nekem mindegyik tetszik, Hollynak a harmadik :) egyik sem az az igazi emeletes ágy inkább csak ilyen alacsonyabb.
..........................

12 megjegyzés:

kory írta...

Nekem az első tetszik,és az is a leg helytakarékosabb!
A második tetszik a legkevésbé.
Kory

Névtelen írta...

Szia!Nekünk is van emeletes ágyunk.A gyerekek is szeretik.De a 3. képen lévőt nem ajánlom.A lépcsőjét nagyon nehéz meg mászni.(Nekünk is ilyesmi van).A 11 éves fiam is kapaszkodik hogy ne essen vissza.Ha tudom hogy ilyen nehéz meg mászni biztos nem vettem volna meg.Az első kettő szerintem sokkal jobb.A gyerekek pedig nagyon szokták szeretni az emeletes ágyat.üdv incy

brü írta...

Én félnék,hogy leesnek a felsőről, mert az én gyerekeim nagyon gázosan alszanak, állandóan forognak, és képesek az akadályokon is átgurulni, már volt rá példa, amúgy mind 3 tök jól néz ki, az első a legjobb, de arról Petra egy az egyben lezúgna :D a 3-ra tényleg nehéz lehet felmászni.

andy11 írta...

Én nem mernék nekik emeletest venni. Nálunk is volt róla szó egyszer,de aztán hamar elvetettem a dolgot. :))

Bibécske írta...

Szerintem az első a legjobb. Minden szempontból. A másik kettő meg olyan, mintha ugyanúgy két ágy lenne egymás mellett.
Leesésgátlóval, meg nem hiszem, hogy leesik Holly. Elég nagy már ahhoz.

Annamari írta...

brü, félni én is félek, valami extra magas védelmet kérnék Hollyhoz mert bármire képes, most úgy alszik az ágyon, hogy a szoptatós párnám oda van téve és egy székkel kitámasztva de képes a fejrésznél 50-60 cm-en fejre esni :D képtelen helyzetekben képes aludni :) őrület, habár lekopogom mostanában nem esett le csak az elején párszor.

brü írta...

Nekem Petra a mai napig leesik alacsony ágyról is, ha kisszéket vagy vmi támasztékot teszek oda, átgurul rajta és 6,5 éves :DSokszor a földön találom és Gergő is ilyen!

szandra írta...

Ilyeneket mi is néztünk. De a mi pénztárcánkhoz nagyon drága :( Én is nagyon féltem az emeletestől, de mi mini szobánkba sajnos csak azt tudtuk kivitelezni, hogy egy kis hely is maradjon. Márk rettentő izgágán alszik, de megfelelő magasságú leesésgátlóval kiküszöbölhető:) Nekem praktikussági szempontból a 2. tetszik. Az első szebb, de alul csak heverő van, én úgy látom, kisebb is,mint a felső.

írta...

NEEEEEE!

írta...

Azért ne, mert hamar ráunnak....:) :) :) és csak vita lesz, hogy ki menjen fel.

Mariann írta...

Még ne... szerintem. Bármilyen magas akadályt építtetsz is rá, ha felébred, mert mondjuk pisilnie kell, félkómás álomban nem biztos, hogy simán földet ér.. :) (egyébként szuperek, nekem egytől egyig tetszenek) :)

Ebdette írta...

Nekem nem lenne szívem eladni azt, amit saját kezünkkel (is) építettünk :) Furcsállom, hogy látszólag ennyire könnyen tudnál menni :) Egyébként én Dominak keresek magasított ágyat, de egyrészt horror árak vannak, másrészt pedig nem találok a bútorához passzolót :S