2011. augusztus 22., hétfő

Kétlábon

A legeslegfontosabb mindig lemarad!!!! Ármin elindult!!! Igaz ezt már egyszer láttuk és nem gondoltam volna, hogy ekkora öröm lesz újra, a zapa is felkapta mikor először meglátta és össze-vissza puszilgatta a kis orcsinkat.Csütörtök óta jön megy és tök boldog tőle, holnap jönnek bekötni a hiper-szuper internetünket és akkor hátha sikerül pikk-pakk felraknom a videót mert most egy órája próbálkozóm de még mindig nincs kész és már nem is lesz mert megyek aludni.

Ma ittam meg a cukrosvizet. (bláááááááh) azzal minden rendben!!! Megkaptam az első szurit, megmutatták, hogy hogyan kell. Na ez az amit én tuti nem csinálok,ezen a héten megyek dokihoz minden nap és beadja Ő aztán a héten lebeszélem az öregek otthonában a magyar ápolócsajszival, hogy adja be és fizetek neki érte.Ami viszont érdekes de nem tudom, hogy a szurinak tudható e be, hogy ma este egyáltalán nem volt forró a lábam az ereknél és nem feszült.

1 megjegyzés:

Dóri írta...

de ügyes!! Alexa még nem megy! De szerintem nincs sok hátra, mert ma se vette magát észre pl hogy kapaszkodás nélkül áll :D