2011. szeptember 23., péntek

Párképesen ..... napjaink

EZ A NAP KÉPE (Ármin odament Hollyhoz megölelte és adott egy puszit a mellkasára, kicsit elérzékenyültem :) imádnivaloak és mindennap hálát adok ,hogy vannak nekem és anya lehetek. Értük, ezekért a percekért kell élni, nem is tudom milyen boldogsága van akinek nincs gyereke, soha semmi nem fontosabb náluk, az Ő nyugalmuk lelki békéjük a legfontosabb,szeretném ha felhőtlenül boldogok lennének,hiszen gyerekek ez a dolguk :)kicsit tele van a pelus, ezért is szeretném leszoktatni az éjszakai ivászatról.

Igaz megfogadtam egy napost sem szeretnék kihagyni a blog(napló)írásból mert mindennap történik valami amit érdemes megörökíteni de van,hogy nincs időm mert valami miatt besűrűsödik az estém amikor ideülhetnék.Most viszont megörökítem egy napunk a napjainkban :) (ma ezt tologatta ide-oda és tök boldog volt assszem megvan a karácsonyi ajándék :D)
Reggel fél 8 körül ébredünk van,hogy 8-kor, Felkelünk tisztába teszem, felöltöztetem Ármint, elkészítem Holly tízóraiját,majd jó esetben 9-re beesünk az oviba vagy negyed 10-re mert addig be kell jelölni,hogy ott ebédel e vagy sem, Árminnal hazajövünk, picur lassan megy is aludni köbö 10-től-12-ig,ekkor összerámolom az előző este hagyott romokat,Hollyt ha ebéd előtt vagy után hazahozom akkor játszóterezünk kicsit az ovi előtti parkban, majd boltba,étterembe apa kajájáért és haza, Árminetetés :) (de van,hogy végig marad oviba fél 4-ig akkor csúszunk Ármin alvásával) majd játszanak/unk (pár napja nézem őket az üllőn fekve,hol egyik hol pedig a másik bújik oda hozzám egy kicsit) közben megy a tv,Ármin 3-tól-4-ig fél 5-ig alszik, addig Hollyval valami olyant csinálunk amit ha Árminci ébren van nem lehet.A zapa nagyon változó mikor jön haza de ha megjött anyát levegőnek tetszetik nézni :D és indul az esti frász amikor is anya fél percenként szól vagy kap a szívéhez,hogy jaj de jó ezt is megúszta ez a gyerek :) majd szól megint,hogy sírás lesz a vége!!!!! 6-7-ig udvaron vagyunk, 7-kor fürdés majd Ármin alszik kb fél 8-ra, Hollyval és a zapával vacsizunk, majd jön meseolvasás amiből annyit kell olvasnom ahány éves Holly :D még jó ,hogy megint az Anna,Peti Gergőre van rákattanva ,azok olyan kis rövidek általában és végül de nem utolsó sorban a nagyobbik is nyugovóra tér fél 9-re. Na ekkor vagy tv-zünk a zapával vagy bejövök netezni mert hülyeséget néz :D vagy bejövök netezni de a zapa idefekszik az ágyra és semmire nem tudok figyelni mert beszélgetünk (az utóbbit szeretem a legjobban) kb 11-kor mi is nyugovóra térünk.Ármin ébred (az én hülyeségem miatt, mert mikor a fogak miatt megébredt mindig inni adtam neki és szépen megszokta,igazából nem tudom,hogy leszoktassam e róla mire Zoé megszületik vagy sem?) kb 1-kor (üveg a szájába és alszik is tovább) majd 5-6 körül ugyanez és fél 8-8-ig alvás.

Egy esti fürdés nálunk :D nem kell leírnom ugye,hogy bokáig ér a víz a fürdőszobában.Majd mikor öltöztetni szeretném akkor menekülni próbál ma este a szekrénybe :D a legalsó képen.Kíváncsi vagyok kitaláljátok e ,hogy a virágok közé bújva miben mesterkedik a kisfőnök :) miközben lesi,hogy figyelem e.

egy szavam sem lehet, kímél a kis tündérbogaram :)

9 megjegyzés:

brü írta...

Miért nem eszik mindig az oviban Holly?Én tuti hogy leszoktatnám az éjszakai ivásról, főleg ha jól veszem ki cumisüveget nyomsz a szájába??
Sztem virágföldkitúrásban mesterkedik :D

Annamari írta...

brü ha valami dolgom van és tudom,hogy nem érek oda érte akkor ott eszik és marad fél négyig.ha itthon vagyok akkor hazahozom fél 12-körül,szeretem ha itthon van velünk, két napot szokott hosszúra menni ált. kedden és szerdán és néha pénteken ott eszik ha fogára való az ebéd de pénteken ebéd után nálunk vége az ovinak.Ármin igen cumisüvegbe kap bébivizet.Te hogyan szoktatnád le? 7 hónapos koráig átaludta aztán jött a foga, kivettem-ringattam-megszokta-nehéz volt, nem vettem ki többet hanem inni adtam, gondoltam nem fogja kérni mert nem fog ízleni neki dehát imádja a vizet.Megvettem a suttogót de kíváncsi lennék a véleményedre te hogyan csinálnád.

brü írta...

syn egyszerűen nem adnám és kész...figyi Gergőt az éjszakai ciciről le kellett szoktatni, az sem volt egyszerűbb,15 hósan de mai napig azon lógna ha hagyom...egyik éjszaka egyszercsak nem adtam, üvöltött, vergődött mint a drogosok az elvonókúrán, de szó szerint értsd,nem hagytam magára, magam mellé vettem, sírt-sírt míg el nem fáradt....2 éjjel volt ilyen brutál, 3. naptól átaludja az éjszakát....nagyon nehéz volt megállnom h ne adjam amikor annyira sírt érte, de tudom ha akkor engdek, akkor utána már hülyének nézett volna.

brü írta...

amúgy el tudod olvasni a blogomban elválasztás cimke alatt....Petránál is uezt eljátszottam 13 hósan, ő nem volt ennyire burtális, nem remegett érte, de sírt...neki is csak pár napig tartott.

szandra írta...

Nálunk sportkupakosból iszik éjjel Lia már nagyon régóta. Bár már nagyon jó lenne, ha leszokna ő is az éjszakai ivászatról.....

Annamari írta...

brü, erre gondoltam én is, szerintem sincs más megoldás, már kétszer háromszor vártam 5-10 percet de nem volt szívem tovább hagyni, pedig nem remegett érte csak vergődött.De erőt veszek magamon,hogy megbírjam állni és, hogy másnap helyt tudjak állni ne aludjak el lábon állva.köszi a véleményt megerősített abban amire készülök lassan hetek óta, de muszáj felváltva nem kellhetek majd hozzájuk ha meglesz a pici.

szandra a cumisüvegről is leszoktatnám csak azt sem tudom hogy kezdjem mert azzal alszik el este és nappal is.

brü írta...

syn drasztikusnak kell lenni sajna, másképp nem megy...kicist brutálisan hangzik, de csak jót fogsz tenni vele is, magaddal is:)cumisüvegről meg szintén úgy, hogy nem adod neki...kap másból, ha egyszer úgyis szomjas lesz és el fogja fogadni!

brü írta...

-ha
elárulod miben mesterkedik? :D

Annamari írta...

brü, iszik csőrösből simán napközben csak féltem,hogy azzal nem tud elaludni.

ha jól megfigyeled van egy fekete zsinór a lábánál,és a konnektort piszkálja.akármire ha azt mondta ,hogy nem szabad ...virág,edény stb egy pár alkalom után abbahagyta, a konnektorért meg simán földönfetrengős hisztit csap és csakazértis nyúlkál abban a pillanatban ahogy rácsaptam a kezére. be kellett dugaszolnom őket.