2011. október 3., hétfő

Vírus

Olyan vírus ment át rajtunk tegnap, hogy még életemben ilyen vacakul nem éreztem magam.Holly egyelőre kimaradt belőle.Ármin szombaton kezdte hányással és utána egész nap hasmenéssel. Tegnap én meg Árpi de olyan szinten, hogy még ma reggel is remegett a gyomrom, nincs egy csepp erőm se, fáj minden porcikám (a térdeim a vállaim a gerincem a derekam a karjaim) és kb fél órán keresztül éjszaka kisebb fájások is voltak,mondtam is ha most indulna el picur nem kérdés,hogy császár. Nemrég vettem be a második paracetamolt, most egy kicsit jobban vagyok.Éhes vagyok de nem merek semmit enni.Árpi reggel szólt a céghez,hogy nem megy dolgozni ma és holnap ... a mai napot nem is tudtam volna végigcsinálni nélküle.

5 megjegyzés:

Hella írta...

Jajj, szegény Ti! Gyors jobbulást és nagyon vigyázz magatokra!

Timocska írta...

Jobbulást! Gyorsan!
Mikor Lillával várandós voltam, én is elkaptam egy ilyen vírust! A wc-ig alig bírtam magam kivonszolni négykézláb.. szörnyű volt, úgyhogy tudom, mit érzel!
Kitartás!

kisbeka írta...

Jobbulást nektek!

brü írta...

Jujj, jobbulást :(Hol a francba kaphatta el Ármin?

Annamari írta...

köszönöm már jobban vagyunk, ma még én egy kicsit szédültem de már sokkal jobb, és láss csodát de Holly ebből a szórásból kimaradt, el sem hiszem :)