2011. november 21., hétfő

Próbálok nem arra gondolni

Imádnak rajzolni mindketten, igaz Ármin csak krix-kraxozik de Holly simán látja benne a repülőt és a házat :D általában boldogan,nevetősen,jól elvagyosan folynak a rajztevékenységek, kivéve mikor Ármin inkább mást csinálna ... más alatt értem azt,hogy sokkal jobban tetszik neki Holly lapja és kisebb-nagyobb igazításokat végezne Holly művein :D de kopp-kopp a napi 7-8 civakodás mára 1-2-re csökkent ... van,hogy egy hang nélkül elvannak egész nap.
szandra a táska képek neked :D ezen az első képen a bal alsó volt amit Holly abban a bejegyzésben kiszagolt, még 3-4 darab van amiről nincs kép mert vagy autóban vagy valahol vannak.

Próbálok nem arra gondolni, de nem megy ..... minden egyes percben minden egyes gondolatomban ott van Zoé ..... feszült vagyok!!! Felhívni sem akarok már senkit mert mindenki azzal kezdi,hogy NAAAA??? csak nem?

De imádom és nagyon jól esik,hogy mindenhonnan csak pozitívumot kapok ITT, az óvónéniktől, a polgármesteri hivatalban a dolgozóktól, a helyi bolt dolgozóitól mindenhonnan csak pozitívum ... imádom.

6 megjegyzés:

-Anita- írta...

De édesek! Egy off kérdés, nektek nem esik ki folyton ennek a széknek a lába? Nekünk is ilyen van, és szívem szerint rituálisan felgyújtanám! :D

Mariann írta...

Kapsz egy pozitív szivecskét tőle, is, csak tőlem ez nagyon nehéz most. ♥

Mariann írta...

...tőlem akart lenni, bocsi...

brü írta...

NA??? :D :D
Drukkolok és jelentkezz ha van vmi!!

szandra írta...

Szuper kis tatyók:)Én már 1hóval szülés előtt izgultam hihi, hát akkor még te :) pussz

szandra írta...

Anita valami hibás széketek lehet, mert a miénkkel sincs semmi baj :D Én még állni is szoktam rajta hihi