2011. december 26., hétfő

Karácsony, képek és egy kis iromány

A két pici :) ... Ármin kissé maszatos, kéretik nem szörnyülködni :D de ha csak akkor fotóznám amikor szép tiszta és maszatmentes akkor tartok tőle nem sok képünk lenne róla :D ... és biztos észrevettétek, hogy éppen hajvágás közepén tartottunk mert oldalt sikerült jól belevágnom elől meg hosszabb lett mint mielőtt vágtam belőle,de azóta megigazítottam.Hanni pedig előszeretettel majszolja az úját illetve az öklét :) cuppog rajta mint maci a mézen, nagyon cuki.
Egyre többet van ébren és nézelődés közben itt is öklét nassolja :) és szerintem már nem sokat kell várnunk egy igazi kis mosolyra mert a szemei már így is nevetnek ha beszélek hozzá :)
az idei karácsonyra erősen megfogadtam,hogy max. 3 és fél méteres lesz a fa, hát ez nem jött össze mert ismét le kellett csípni a tetejéből,hogy beférjen, így ismét a tetőt karcolták a tűlevelek 4 méter 75 cm magasan, jövőre tényleg csak 3 és fél lesz megígértem apjuknak mert kegyetlen nehéz volt és sok munka volt vele nagyon megint :D valamiért itt a képen is látszik kb a fa közepénél egy csíkban nagyon sok a dísz :D de a valóságban nem ennyire feltűnő, azóta igazitottam rajta.
Az idén 23-án este mikor a csipet csapat már aludt, a zapa apósommal behozta a fát fél 10-kor és hajnali 3-kor tértünk nyugovóra, nagyon fárasztó volt a létrán le fel mászkálni, nyújtózkodni stb ... nagyon izgatottan vártam Ármin reakcióját ... reggel fél 8-kor még homály volt nem volt egészen világos ... felkapcsoltam a fényt a fán mielőtt bementem Árminhoz ... mikor jöttünk ki a szobából megtorpant az ajtóban és csodálkozva-ijedten-azt se tudja most mi van nézéssel várta mit mondok, majd mikor kimondtam (-menj csak nézd meg!) megiramodott és minden volt amire számítottam ... a fényképezőt bekapcsoltam de a felvétel gombot elfelejtettem benyomni, mikor úgy gondoltam elég lesz a felvételből kikapcsoltam azaz be, így van kb 10 percnyi beszélgetés konyhapultkép kíséretében ... jól kidühöngtem és lebénáztam magam (kicsit szomorú vagyok ez miatt)
eddig még egy gömböt sem intézett el Ármin, habár nagyon sokat haverkodik velük, de csak pörgeti őket .... de persze ami késik nem múlik úgy gondolom .... nem érdekel ha törik a gömb csak nem kelljen orvos rohanni.Üzenet anyós barátnőjének :) ... Erika nagyon szépen köszönjük az ajándékokat, puszi nektek!!!

3 megjegyzés:

brü írta...

Istenem de gyönyörűek a gyerekek♥

Ebdette írta...

Én is csak azt tudom írni, hogy csodaszépek a skacok :)

Reni írta...

Nem apróztátok le idén sem a fát:))