2012. február 22., szerda

Az élet apró örömei de előtte más :D

Tegnap délután ledőltem egy cseppet, igaz két órányi szunyókálás lett belőle, mikor kibotorkáltam a nappaliba ez fogadott, szerintetek megérte? Először a te atyaúristen mivan itt kérdés foglalkoztatott majd mikor megláttam ezt(Ármin összefirkálta golyóstollal a ülőgarnitúrát)
akkor hogyaza és társai.De ezzel még korántsincs vége, nekiálltam letakarítani, egy percig sem gondoltam volna,hogy valami nem odaillőt fogok gondolni 5 perc múlva, most ha beszélgetnénk akkor azt kérdeznétek,hogy miért? hát csupán csak azért mert sietségemben nem olvastam el a használati útmutatot amiben a gyengébbek kedvéért ugye ott van, hogy mire nem szabad használni, szerintetek én mire használtam HÁT NANÁ,hogy arra amire nem szabad, szépen felmarta a védőréteget az üllőről így könnyebben sérül majd a bőr :/ A zapa nagyon boldog volt mikor meglátta a szép nagy foltot, próbáltam úgy tenni mintha fogalmam se lenne ki csinálta de nem jött be :D :D ilyen lett
Itt nagyban látható, hogy kisebb hurrikán tombolhatott a nappaliban mikor aludtam mert Holly teljesen biztos volt benne, hogy Ármin csinálta, viszont Ármintól megkérdeztem Ő volt de de vadul rázta a fejét,hogy nem ... nem tudom nálunk van egyedül csak rejtelmek tömkelege? mert itt soha senki sem csinál semmit mégis mindig van valami :D de azért gondolom sejtitek nem az volt az apró örömöm :)
A ma reggel is jól indult,10 cm múlott,hogy majdnem garázsajtóval együtt indultunk óvodába. Rutinszerűen állok már ki a garázsból, beülők az autóba megnyomom a garázsajtó nyitót és mire bekapcsolom az övem és indítok kinyílik, csakhogy ma kislányos zavaromba (mert késésbe voltunk) előbb kötöttem be magam, nyomtam meg a garázsnyitót, így mire indultam volna az ajtó még csak a felénél tartott, nem szoktam tükörbe nézni csak tolatok megszokásból, csak a szerencsén múlott,hogy a padlófék segített és nem nulláztam le a garázsajtót, hát rendesen szívdobogást kaptam :)
És itt kéremszépen a mi leggyönyörűbb farsangi hercegnőnk:
Na és akkor visszatérek az élet apró örömeihez :) tutifix,hogy most kiabálom el de két napja Hannát átraktam a szobájába és az első éjszaka aludt 8-tól reggel 7-ig csakúgy mint ma is.

7 megjegyzés:

brü írta...

2 órát aludtál, de a gyerekek ébren voltak??Vagy ,mi van?:)))
Olyan szépségesek :)

Annamari írta...

jesszus brü :D dehogy :) Árpi itthon van decembertől március végéig mindig.Ármin, Hanna aludtak, csak olyankor tudok aludni, Ármin hamarabb ébredt a zapa kihozta a szobájából, Holly meg nem aludt, ők ketten rumliztak.Akkor már a hangokra Hanna is meg én is ébredeztünk, ameddig rendet raktam Holly figyelt Hannát és mesét kapcsoltam a képen már ez látszik.A zapától mikor rákérdeztem a tollvonást már akkor vette észre mikor Ármin a mű végénél tartott a felfordulásra meg amúgy sem szokott semmit szólni.

gorane írta...

Nálunk sincs sosem gazdája annak,hogy ki csinált rumlit.Valamelyik nap én is lefeküdtem Arnolddal apa meg Csilla tv-tek Petra iskolában volt.A nappaliban lépni nem lehetett a játékoktól papírcafatoktól könyvektől....a kakaó kiborítva a konyhában...de senki nem volt.
Puszi nektek!
Gyönyörűek a gyerekek!♥

szandra írta...

Nálunk az ülőgarnitúra és a tv van árgus szemekkel óvva :D Ne haragudj, nekem fura, hogy így össze tudta Ármin firkálni, ha Árpi ott volt.
Én mindig úgy félek a vegyszerektől, inkább nem is használom őket, tuti sima vízzel, max vmi szappannal próbáltam volna lesikálni a firkát :D :D :D (ez nem kiritzálás, hanem az én beszariságom)

Annamari írta...

szandra kekeckedjél csak kekeckedjél :D :D Árpi a konyhapultnál készítette Árminnak a kakaót, miután felkel mindig iszik és ült mint a jófiú az ülőn és közben alkotott.Sok tisztítószerem nekem sincs de a szappanos víz nem működött már egy előző alkalommal mert halványan ott maradt a nyoma és most ahogy a mosogatóhoz mentem épp a kezembe akadt a kerámialap tisztítószere és hát rákentem.A múltkor falat festettem, nem tudom mitől lett ilyen firkálós,Holly sose csinált ilyent, a nem szabad és társai nem használnak, egy ideig a nézd csak jön apa és mérges lesz használt de már az sem, most minden toll és filc úgy van,hogy nem éri el de ha Holly rajzol és ott felejti Ármin azonnal lecsap rá, mindig elétolom a papírt,hogy odarajzoljon aztán ha telerajzolja keres más helyet. Nem tudok mit kitalálni,hogy ne csinálja.

brü írta...

Jól van, gondoltam ám, csak úgy jött le az írásból :))

Annamari írta...

brü, igen sose tanulok belőle ha valami olyan sztorit írok akkor jobb percről perce leírni mindent különben félreérthető. :)