2012. február 14., kedd

Borúból-derűbe :)

Muszáj írnom róla mert boldoggá tesz, Hollyval kétszer voltunk eddig csajos napon és teljesen le vagyok döbbenve, minimális az ingerlékenység benne.Bármit kérek ismét szívesen segít, az utóbbi időben sok volt a "hjajj már megint neki kell segíteni megjegyzés" , sőőőt a rendrakás sose volt az erőssége most meg bemegy és egyszercsak megjelenik,hogy -anya gyere mutatok valamit- bemegyek ... persze az ajtó előtt be kell csuknom a szemem és mikor belépek csak akkor nyithatom ki ... szépen összerámol, és ez nagy öröm nekem mert eddig 85%-ban én pakoltam össze és 15%-ban Ő ha segítettem, úgyhogy nagy váltózás ez most nálunk :) Csütörtökön megyünk Sopronba moziba csak ketten, már nagyon várja és jövőhétre egy bábszínházat iktatnék be.

Árminnak megvettem a mosdókenőcsöt és a Halicar-t,a mosdókenőccsel kezdtem, 5 napja kenjük és a bőrének durvasága totál eltűnt már csak halványrózsaszín foltok vannak itt-ott, annyira örülők neki :) ..... olyan de olyan zsivány és olyan de olyan ennivalóan cukorfalat amikor zsivány :D

És most már le merem írni,hogy Hannának kialakult napirendje van. Miért van az,hogy az ember az elején mikor kb 2-3 hetes annyira borúsan látja a dolgot és egy cseppnyi reményt sem lát arra ,hogy ez valaha bekövetkezik? A legjobb,hogy 8-ra a kicsi meg a pici alszanak és fél 9-re a nagyobbacska is :D Úgy imádom ezeket a nyugis estéket. Elsőre 4-kor ébred másodszor 7-kor (mikor hallom,hogy mocorog gyorsan megcsinálom a kajcsiját, 10 perc alatt feltankol és már alszunk is tovább) de miért van az ,hogy fáradtnak érzem magam?

Vasárnap megyünk fotózásra mert anyukámnak meglepetés készül, 60 éves lesz az idén és egy albumot kap rólunk a tesómmal és az unokáiról.Hollyt ott alszik náluk 3 napot mert nálunk szünet van az oviban de már most bánom mert tök rossz lesz nélküle.

2 megjegyzés:

Ebdette írta...

Minél többet alszol, annál fáradtabban ébredsz :D Ezt én már kitapasztaltam. Ha reggel mondjuk 5-6 között ébredek, akkor pár percig kóválygok, de magamhoz térek. Ha véletlenül, egy évben egyszer sikerül mondjuk 8-ig aludni, akkor a szemeimet sem bírom kinyitni és visszahúz az ágy :D

szandra írta...

Betti azért ezzel kicsit ,de nagyon kicsit vitáznék :D
Kérjük majd a fotókat, aranyos ötlet ez anyukádnak :)
Hanna pedig hajrá, ügyes csaj ;)