2012. február 11., szombat

mgylj

Tavaly is és idén is küldtem sms-t, de míg tavaly sokkal nagyobb hűhó volt körülötte most semmit sem hallani a Való Világban beharangozott gyűjtésről. Igaz az idén nem terveztem sms-t küldeni mert úgy gondolom, hogy a kormány dolga megoldani ezeket az állapotokat illetve elő sem szabadna fordulnia ilyennek (úgy gondolom sok a felelőtlen szülő is aki megcsinál 6 gyereket de nem gondol bele hogy ha rossz anyagi helyzetbe kerül egyáltalán nem mindegy,hogy hány gyereket kell ,hogy etessen) de ismét küldtem párat. Vártam a gálaműsort vagy,hogy mutatják hol tart a dolog de semmi, talán megbukott a dolog? nem csak én gondoltam azt amit gondoltam?6 megjegyzés:

írta...

Igen, én is valahogy olyan semmilyennek tartottam ezt a kampányt. Semmi eredmény,semmi összeg... ??? Minden esetre érdekes. A reklámokat sem a villalakók mondják már.
Egyetértek a véleményeddel.

Ebdette írta...

Én elhiszem, hogy segítség az ilyen családoknak, amikor mondjuk a fókuszban vagy a naplóban mutogatják őket, hogy ejha, 9 gyerekkel 1 szobás ingatlanban és panaszkodnak, hogy kicsi a lakás. Biztos gondolják, majd valaki megszánja őket. Balázs nagyon találóan reagált erre: nem a lakás a kicsi, hanem a gyerek a sok. Most szemét vagyok, ha azt mondom, hogy az ilyenek megérdemlik?! Na nem a gyerekek, hanem a szülők. Ne vágyból vagy felelőtlenségből szüljenek már az emberek! Mindenki legyen már tisztában avval, meddig mehet el és ne azt várja, hogy a sültgalamb majd a szájába repül. Vagy a médián keresztül valaki házat ad a seggük alá.:S:S:S Ezektől nagyon ki tudok borulni. Ez egyáltalán nem szép és nem követendő példa, pedig a média így próbálja beállítani.

Annamari írta...

PÁ: akkor nem csak nekem tűnt fel,hogy igencsak süllyesztőbe van az idén.Tavaly tök nagy hűhó volt körülötte.Lehet az rtl-nek nem annyi pénz esett le belőle amennyit akart :/

Betti: vééégre valaki a számba adta a szót :D írni akartam de sehogysem tudtam megfogalmazni nem ugrott be az a szó ami ide illik, ez a szó a vágy: pont ez akartam írni,hogy meggondolatlanul, felelőtlenül gyereket vállalnak a vágy miatt :/ ,minden szavaddal egyetértek a tv-hez fordulnak kuncsorogni ahelyett,hogy pár évvel ezelőtt gondolkodtak volna.Én 3 gyerekkel rettegek,hogy nehogy valami történjen és szarba kerüljünk mert az emberek a jólétbe elfelejtik,hogy igencsak le lehet csúszni akár egy apró hiba miatt, éppen ezért csak azért imádkozom,hogy egészségesek legyünk és dolgozni tudjunk mert nem szeretnék azon gondolkodni soha az életbe,hogy mit adjak a gyerekeimnek enni vagy a pénzen múljon netán,hogy tanulhasson.Mi Árpival megküzdöttünk azért amink van keményen és nem szeretném,hogy a gyerekemnek is kelljen.Ha milliókkal nem is tudom segíteni de legalább tanulni tudjon,hogy könnyebb élete legyen.

Balázst nagyon-nagyon nem bírtam de ezzel a mondattal amit leírtál megkedveltem :) igaza van maximálisan.Az a szomorú az egészben ,hogy a hülye szülő miatt a gyerek szívja meg :/ , mert az oké,hogy nagy a szeretet és,hogy milyen király mert nem a pénz a fontos stb. De a pénz igenis fontos mert csak szeretetből nem lehet jóllakni,úgyhogy az ilyen szöveggel menjenek a fenébe.

brü írta...

Előttem mindent leírtatok amit én is elmondtam volna :)Én ezért is nem szülök 3 gyereket, mert tudom hogy nem tudnám anyagliag vállalni :(

tökmagi írta...

Én tavaly néztem,a kampányban minden szép volt és megható,csak mikor vége lett,és azt hiszem a Fókusz foglalkozott utána dologgal,hát bejött amire gondoltam.A legtöbb segély na kikhez került?Igen!Az erősen pigmentál egyénekhez.Idén se rakták be a kampányba őket.De gyanítom,hogy sokkal kevesebb gyűlt össze mint tavaly,ezért nem dicsekednek vele.Én ezért nem küldök SMS-t.

Ebdette írta...

Töki, szerintem kénytelenek lesznek előbb-utóbb elszámolni vele!