2012. március 13., kedd

Ára: akár a csillagos ég

Ma első ránézésre úgy gondoltam találtam magamnak egy órát. De a probléma ott kezdődik,hogy megtaláltam hozzá az árát is :D A házunk árának a felébe kerül, hát ezeknek tuti elmentek otthonról ha lenne rá sem adnék érte 88500.- eurot. Ha lenne valaki oly kedves és beszerezné nekem úgy max 500 euroért nagyon hálás lennék érte, habár a kedvem már elment tőle :D Viiiiszont találtam másik négyet, hogy minek akarok magamnak órát venni azt nem tudom, kettő van de, de ha ez a kettő 1 évben 10x a kezemen van akkor sokat mondok :D de most rákattantam ezekre a fehér órákra totál odavagyok értük, ki melyikre szavaz?

6 megjegyzés:

szandra írta...

Bal alsó:) Ezeknek tényleg elmentek otthonról, h ennyi egy óra. Ft-ban se adnék ennyit érte :D Tavaly nyáron én is rákattantam az órákra. Egyet se vettem :D:D Nem tudtam eldönteni melyik legyen. Aztán lanyhult az érdeklődésem, de félek, újra vissza fog jönni, mert trikóban nyáron olyan üresnek érzem a karomat, kell a végére valami :D

Annamari írta...

szandra én is így szoktam lenni ha valamit nem találok elsőre igazinak akkor nézelődök keresgélek aztán leteszek róla,de én is olyan üresnek érzem a kezem nyáron.

Mónika írta...

Idén lettem megint óramániás, tudom miről írsz!
:)))
Nézd meg a teszveszen, már megfizethető áron hozzá lehet jutni a kerámiaszíjas órákhoz!
:D

Diána írta...

nekem van egy bal alsó (ice) csak pirosban. meg voltam veszve érte, aztán kb 3x ha volt rajtam, mert nagyon kényelmetlen - szóval ott pihen a fiókban :D

Ebdette írta...

Nekem a jobb felső baby-g tetszik :)

Annamari írta...

Mónika köszönöm, meg is néztem őket viszont előtte elmegyek felpróbálgatom a boltba,hogy melyik áll jól :D néztem a blogod, aranyosak a lányaid :) olvaslak ha nem bánod :)

Dia én is meg voltam veszve egy Ed Hardy óráért ,nászajándékba meg is kaptam a barátoktól, az esküvő óta ami két éve volt 3x talán ha volt a kezemen.

Betti nekem is az jön be a legjobban csak azon filózok hogy a koromhoz talán túl fiatalos :D