2012. március 1., csütörtök

Jóidő és egyebek

Káprázatosan jó idő volt ma, kedvem lett volna pólóban szaladgálni, de szinte rettegek,hogy újra tüdőgyulladásom lesz, nagyon nem szeretnék újra beteg lenni. Érzem a zsigereimbe a tavaszt :) a kedvenc évszakom,nincs hideg nincs dög meleg és szerfelett tetszik ahogyan zöldre váltanak a fák és színesedik a természet.

Ma Sopronban jártunk és érdekes dologra bukkantam, nekem legalábbis tetszik. Aludoboz visszaváltó gépre leltem, és hülyeség nem hülyeség de oda fogom vinni. Úgyis külön gyűjtjük és néhanapján elvisszük a faluban kiállított alukukába, nem sok jár érte vissza de azért 1 dvd vagy 1 mesekönyv havonta kijön belőle akkor miért dobnám be a sima kukába?

Szokták kérdezni mostanában,hogy akarunk e még gyereket? én meg válaszolnám de nem,hogy hát persze éppen most rendeltük meg a futószalagot :D de igazából azt válaszolom, HA valaki 1000%-ra garantálja nekem,hogy egypetéjű ikrek lesznek akkor igen, de szigorúan 40 felett ha a legkisebb is legalább 14 éves ... és kizárólag ikreket ...

9 megjegyzés:

gorane írta...

:)
Én is nagyon szeretnék még egy babát..(vagy kettőt)

brü írta...

úristen, te mazoista vagy :))))

Annamari írta...

brü, ugye?! hordozom ezeket a dobozokat ahelyett,hogy kidobnám :D :D :D (vagy nem is erre gondoltál? :D :D)

Annamari írta...

gorane: én is szeretnék de az idegeim ennyit tudnak befogadni, és,hogy mégcsak véletlenül se essek kísértésbe úgy döntöttem elköttetem magam.

brü írta...

hát nem éppen erre :))))))))))

szandra írta...

Ilyen dobozos izé nálunk is van, de én nem tárolgatom azért a lakásban, hogy valamikor "2" dobozt visszavigyek. Nálunk kb ennyi dobozos fogy hetente.... Ikrek. Nos, nem vagy komplett :D Csak úgy őszintén :) ♥
Ha milliárd forintot adnának mellé, se kéne 3. gyerek :)Pláne nem 40 felett. Azért szeretlek :)

Annamari írta...

szandra én is szeretlek :D

Reni írta...

Csak a 40 felettel "van" bajom...ikrek jöhetnének...és persze kislányok :))

Annamari írta...

Reni,úgy legyen :) teljesüljön azt kívánom tiszta szívből ♥