2012. március 7., szerda

Rácsok mögött

Így nézelődik a kis csöppem :) az ember lánya azt hinné,hogy harmadjára ez már nem akkora durranás ... pedig de ... mondanám, hogy ja könyököl persze ezt már kétszer láttuk ... de nem ... visító hangon kiabáltam a zapának,hogy jöjjön már Hannipannink könyököl és siessen már ne totyogjon ... olyan boldog voltam:) Mosolyog is ám de azt nem tudtam lencsevégre kapni, habár itt a jobboldali képeken mintha egy kisebb fajta vigyort elejtene :D nagyon cukimuki, úúúgy megrágnám a kis sonkáit :) voltunk dokinál 6900 gramm a "kis" drága de éppenhogy csak egy falat :D úgy szeretem mikor a kezemben alszik,olyankor leülők, hátradőlök az ülőn és csak relaxálok a kis szuszogását hallgatva, csak sajnos nem valami sokszor lehetséges. Kedvencem mikor a pofiját belém dörgöli ... biztos viszket az orra :D azt már annyira nem szeressem mikor tocsog a vállam a nyáltól :) de azért kicsit azt is :D

5 megjegyzés:

gorane írta...

Jaj de édes!!!♥♥♥Nagyon kis ügyes!♥

Névtelen írta...

Szia!Szeretnék kérdezni tőledd ha nem gond.
Szoktatok járni a meseparkba?Meg éri több száz kmt utazni érte?Most ezt néztem ki hogy el kellene menni megnézni.És még 1 kérdés melyik a meseparkhoz a legközelebbi szálloda ami család barát. Köszönöm előre is a segítségedet.
És persze gyönyörűek vagytok!!

Köszi incy

Annamari írta...

incy szia :)
mi nagyon szeretjük ha jut rá idő egy éveben többször is elmennénk. Akiket ismerek és voltak 80%-nak tetszett, ki kell fogni,hogy ne legyenek túl sokan mert akkor sokat kell várni a dolgokra,minden ingyenes csak a belépőt kell fizetni, egy két dolog van amire extra pénz kell de max 1-2 euro, de annyi minden van,hogy egy nap nem elég hozzá,nyitásra kell jönnötök,kaja-pia szerintem elég jó árban van, szállással kapcsolatban szerintem jobban jártok ha Sopronba szálltok meg, onnan 15 percre van, ha mégis itt szeretnétek valamit utánanézek, és ha jöttök szívesen megismernélek akkor mennénk mi is :)

Névtelen írta...

Köszönöm a segítséget!
Én is szívesen megismernélek benneteket!
Azt még nem tudom mikor mennénk a párommal is meg kell beszélni.Néztem szállást sopronba de olyan sok van hogy csak győzőn az ember választani.Na majd látjuk mi lesz ebből.Láttam hogy fent vagy a facebookon kérdésem hogy bejelőlhetlek?És akkor egy picit te is többet láthatsz belőlünk.(Igaz csak képek vannak)a családomról.És estleg ott folytk. a mi kis kirándulásunkról.

incy

Annamari írta...

incy, persze jelölj csak nagyon kíváncsi vagyok rátok, Annamária Szőcs, (Wiener Neustadt),ezen a néven keress :)