2012. április 3., kedd

Ellopták :/

Jöttek megnézni ma az autónkat, elég régóta meg van hirdetve de mégsem örültem neki,hogy jönnek, nagyon a szívemhez nőtt, vártam már, hogy végre megvegyék de mikor jelentkeztek érte akkor valami elfogott, 3 napja azt érzem,hogy olyan szívszorító valami :) tudom hülye vagyok :D Na szóval ma jöttek és ugyan Árpi azzal paráztatott,hogy jól lelépnek majd az autóval DE "csak" a kulcsot nyúlták le a török sötétbőrű egyének. Elvitték egy vásárlási tesztre vagy mi a fene a neve és mikor visszajöttek leállt a fickó a garázshoz, gondoltam magamba na rendes gyerek odaáll a garázsajtóhoz, mikor kinéztem a hátsó ablakon a garázshoz a kulcs még a kéziféknél volt de 3 perccel később mikor elmentek mert mégsem kell nekik az autó és mentem beállni a garázsba a kulcs nem volt sehol, hívtam gyorsan Árpit Ő meg a rendőrséget, most meg várunk, hogy visszakapjuk e a kulcsot aminek 500 euro darabja. Egyedül vagyok itthon a három gyerekkel "parázok" elmennék,hogy ha visszajönnek ne legyek itthon de mégsem kellene elmennem mert ha visszajönnek az autóért legalább itt vagyok és hívhatom a rendőrséget.Jó kis nap lesz Árpi este 7-ig dolgozik.

5 megjegyzés:

Hella írta...

Jujjj, nem tudsz senkit áthívni, hogy legyen veletek?

szandra írta...

:o Mik történnek basszus!
De miért nem mentetek ki/oda a kocsikulcsért?
Misi tuti nem ment volna el dolgozni, ha ilyen történik, mégiscsak egyedül vagy otthon 3picivel......
Kívánom a legjobbakat! pussz

Névtelen írta...

Pótkulcs nincs az autóhoz?Be állni vele a garázsba.Úgy láttam valamelyik képen hogy elektromos garázs kaputok van.Az elméletileg Lopás biztos nem lehet kinyitni kívűlről.
Csak egy öttlet.
Vigyázzatok magatokra!!

incy

brü írta...

Én be sem engednék idegent, ha csak a gyerekekkel vagyok itthon. Máskor olyankorra tegyétek, ha Árpi is otthon van. Hívd fel őket, h nem e maradt náluk VÉLETLEN a kulcs!

Annamari írta...

Hella nem senkit, de szerintem csak bosszúból vitték el mert nem engedtünk az árból többet illetve annyit amennyit ők akartak 17000 eurora van meghirdetve és 15 ér odaadtuk volna de Ők 13-ért akarták.

szandra sajnos olyan nincs hogy Árpi nem megy dolgozni egy szabadnapért minimum 2 héttel előtte szólni kell mert nincs helyettese és ma pl 4 bevetése volt építkezéseken nem mondhatta tegnap,hogy jó akkor nem jövök, és hétvégén meg a vevőknek nem jó mert nem lehet vásárlási tesztet csináltatni mert minden zárva van, az autót meg már nagyon szeretnénk eladni mert itt áll a garázsba nem járunk vele mert nem férünk el benne.

incy de van pótkulcs be is álltam a garázsba.

brü a házba ők sem jöttek be nem is engedtem volna csak kipróbálták visszajöttek és leállt a garázshoz aztán mentek is el én meg mentem beállni és nem volt benne a kulcs, Árpi felhívta,hogy hova rakta a kulcsot és mondta,hogy nála van, mondta Árpi,hogy feljelenti azt mondta jelentse.Amúgy ezzel befejeztük vagy megtartjuk mert én végülis a 3-om gyerekkel elférek benne csak ha mindannyian megyünk valahova akkor pakolgatni kell az üléseket a nagyba ,vagy beadjuk egy kereskedésbe,hogy ott eladják majd ezt este döntjük el