2012. április 18., szerda

Frissités,Nikon és egyebek

Hát először is kezdem azzal,hogy éééén hüllllye!!! minek??? minek frissítettem a bloggert mikor jobbat nem csinálnak soha csak jól elcseszik azt ami jó volt előtte.Úgyhogy most kínlódok és ha sokáig kell keresnem valamit akkor képes lennék tűzet is okádni :D Na mindegy frissítettem :/ most még szokjuk egymást, megszökni nem fogok :)

Másodszor meg ,örülök,hogy végre megjött az új fényképezőm nem kis tortúra után ..... 5 éve győzködöm .. magam,hogy nem kell az nekem, de győzött a vágy és megvettem, kisebb vagyon de plusz objektívvel van  és kaptam 10% kedvezményt a késésért DE van,hogy csak fogom a kezembe és nem tudom minek kellett ez nekem,mert biztos egyszerű a kezelése mint az 1x1 de nekem egyelőre még kínai, fotótanfolyam után érdeklődtem de csak Pesten van.A gép gyönyörű imádnám, remélem nem a polcon fogja végezni valami porcelándísz helyett.Imádok fotózni csakhogy a zapa szerint azt nem tudok, azt mondta ha egy gépnek csak kacsintani kellene és magától gyönyörű képeket csinálna akkor is elcseszném, kis kedves :) a lényeg ,hogy teljes mellbedobással mellettem áll nem?

El is felejtettem írni,hogy Holly legjobb barátnője visszajött Costa Ricáról és pont az Ő szülinapján jött először oviba, annyira ölelgették egymást olyan nagy volt a boldogság, elképesztő, hogy mennyire ragaszkodnak egymáshoz.Valentina nem hajlandó addig bemenni a csoportba míg Holly meg nem érkezik, ott ülnek kint az anyukájával a padon :) olyan cukik együtt, holnap lesz ovis fotózás és akarnak egy közös képet magukról. A nagy ragaszkodás egyébként azért van mert Hollyt mindig hozzá küldtem, mikor Valentina kezdte az ovit mindig sírt nagyon nehezen szokott be, Holly is éppen nem akarok oviba menni időszakában volt és mikor kezdte volna a nyafogást mindig mondtam neki,hogy nézd szegény kislányt annyira sír vigasztald mag játsszál vele,hogy nem legyen szomorú, és mindig ment és vigasztalta terelgette.Még az óvónéni sem tudta megvigasztalni csak Holly.Éppen valamelyik nap volt szülőis ízé és mondta mindhárom óvónéni,hogy Holly annyira gondoskodó, ritkán látnak ilyent. megvédi ha bántanak valakit, segít kirakózni ha valaki megkéri mert már elhíresült,hogy Ő mennyire szereti a kirakót, mindenben segít a kisebbeknek.(két vegyescsoport vannak nálunk csak).
Mutatok pár képet az új géppel, igaz használni még nem tudom úgy ahogy illik egy ilyent, de próbálkozom, a remény hal meg utoljára  :D.
                                               imádnivaló amikor szépítkezik :)
                          Ő meg csak simán zabálni való, rágnám éjjel-nappal, titta apja
                                                letép-méreget-szaglász-fújjózik :D
                                                      ezt csak úgy próbaképppp
                                és egy lufi ami a fakorona rabságába esett fújt a szél
                                                      legdrágább kincseimből kettő :)

5 megjegyzés:

gorane írta...

Gyönyörűek!:)A géppel meg majd megtanulsz bánni!:)Ezek a képek is nagyon jók.
Puszi!

dorkukac írta...

nekem is van illyen gépem,tanfolyásom nincs hozzá,de jó képeim igen!puszi,dóri

Reni írta...

Mi bajuk ezeknek a képeknek?
Tök jók szerintem!

kisbeka írta...

Sorozatfelvételnél nem mondtam, hogy folyamatosan lenyomva kell tartani a gombot, addig ahány képet szeretnél. Tehát átkapcsolod a sok kockákra és folyamatosan nyomod a gombot!

kisbeka írta...

Ja és szerintem is jók a képek!