2012. május 13., vasárnap

Hajnali fél 5 ... ébresztő dübörgő zeneszóra

Hát a ma reggeli ébresztőt nem igazán így képzeltem el.A történet akkor kezdődött amikoris full dübörgő zenére megébredtem, mondom magamba mi a fene? szórakozik a szomszéd? Kinéztem az ablakon az ágyban ülve de akkor még csak azt láttam,hogy valami világit, na de amikor felálltam és odamentem az ablakhoz ... NA az volt aztán valami ..."szó bennszakad hang fennakad" egy idegen autó a hálószoba ablak alatt, valaki benne. Már indultam is a fényképezőért,hogy lefotózzam (ugyanis minden a ház elé van rakva az udvaron, medence,trambulin stb......azt hittem azt viszik) közben odaszóltam apának ,hogy ébresztő valaki van az udvaron autóstól, a zapa felpattant mint még ifjú korában :D, hívtuk a rendőrséget, közben a szóbanforgó hölgyemény kiszállt rágyújtott ,rácsüccsent a medencére, visszaülés előtt még ellejtett néhány tánclépést :D mondta a zapa na ez vagy be van csiccsentve mint állat vagy be van tépve mint állat.(Mint utóbb kiderült valami pszihés betegsége van és ha nem kapja meg a szuriját meg nem szedi rendesen a gyógyszerét akkor gáz van) Szerencsétlen azt sem tudta hol van sem helyileg milyen városban sem azt,hogy egy udvaron.Hét órára ért ide az élettársa érte egy illetővel.Jaaa és amit már az elején említeni akartam?!?! Feltúrta az egész udvart amivel tegnap egész nap dolgoztunk, egész nap az udvaron voltunk,miután elment a dózeres,gereblyéztünk, lapátoltunk, fűmagoltunk, döngöltünk, ez meg 10 perc alatt széttúrta az egészet,elintézett 200 négyzetméternyi területet, elakadt a drága azért nem tudott elmenni és ez a mi szerencsénk is mert ha elmegy cseszhetjük,így viszont van kártérítés amiből még gyepszőnyegre is futja :D úgyhogy tulajdonképpen köszönjük :) képek csak itt csak nektek csak most.
miért nem jött 1 nappal előbb amikor még kupacban állt a föld?
a tegnapi állapotot nem fotóztam, ma akartam de ma már csak erre futotta:


7 megjegyzés:

Hella Seres írta...

Minden rosszban van valami jó ;)

szandra írta...

Azért bosszantó, mégha van kártérítést is. Gyógyszerrel normális csak és vezethet??????
(kukk be hozzám)

Ebdette írta...

Ügyes :D

kisbeka írta...

Nem is tudom mit tettem volna ha ilyenre ébredek, a lényeg hogy van kártérítés! :) :D

Mónika írta...

Nem semmi!
:(
Most aztán jöhet az újratervezés...

Annamari írta...

szandra ,persze azért bosszantó volt, Árpi azon volt kiakadva,hogy vééégre vasárnap aludhat ameddig csak akar erre fél öttől fent voltunk :/ ezonkívül csináltuk mint állat,hogy eső előtt kész legyünk vele,hogy jól el is áztassa, hát mondjuk el is áztatta.

Évi hát ne tudd meg,hogy,hogy megijedtem, még sose volt betörőnk, azt hittem ez az, és olyan szinten felébredt bennem az akár meg is ölöm ha a gyerekeimet bántani merik,hogy félelmetes.De az ijedség után már azért beugrott,hogy hát csaknem full hangerőn jönnek lopni :D :D

Mónika, már újraterveztük :D fűűűűvet akarok de gyorsan!!! :D

Mariann írta...

Atyaég, én tuti frászt kaptam volna. Még jó, hogy hajnalban történt, örülj neki, legalább otthon volt Árpi!!