2012. augusztus 15., szerda

A Marihuána titka avagy a "Kenderolaj - Legnagyszerűbb orvosság ezen a bolygón"

ITT OLVASHATJÁTOK A CIKKET RÓLA

"ez nyílt titok ahogyan az egyik kommentelő is írja a cikknél, aki ismeri a kendert az tudja,hogy milyen értékes és nyilván azt is tudja mindenki,hogy a gyógyszer nem segít az embereken hanem csak ront, amiben csak lehet kerülöm és próbálom homeopátiás szerekkel helyrehozni ha valami van vagy most már elég sokat olvasok a különböző gyógynövények hatásairól és,hogy némelyik 1000x többet ér mint bármilyen gyógyszer, ezt az olajat garantáltan ki fogjuk próbálni, habár most a gyógygombával is totál meg vagyok elégedve pedig csak két hónapja szedjük de sokkal jobb a közérzetem mint azelőtt"

5 megjegyzés:

brü írta...

ez olyan mint a parlagfű, az egyik legjobb gyógynövény, őssejt szaporító hatása van!!!

szandra írta...

A gyógyszereknek is a gyógynövény az alapja. Csak én mégse hiszek sok "csodaszerben", ha nem én szedem, honnan tudjam, hogy tényleg az e? Ez a gyógygomba lett az új felkapott dolog, anyós szedte....meghalt. Nem hiszek a csodákban.

Annamari írta...

szandra a csodákban én sem hiszek, de abban igen ha az ember időben elkezdi használni ezeket az segít, sőt az időben felfedezett rákon is segít én hiszek benne

szandra írta...

Neki időben észrevették, mégis menthetetlen volt. Ez a betegségtől függ, hogy az erősebb e, vagy a "gyógyszer". Ne haragudj, ha néha keményebb vagyok mostanában, extra szar passzban vagyok :( Nem neked szól.

Annamari írta...

szandra , eszembe sincs haragudni :)