2012. augusztus 21., kedd

Atka alias kullancs Árminba

Ma délután Ármin fejéből, konkréten a halántékából egy kullancsot szedtem ki ... reménykedem,hogy nem lesz semmi gond ... volt már kullancs benne pár hónaposan de akkor nem voltam ilyen parába, nem is értem mi van most velem ... azon gondolkodtam mi a fenéért nem oltattam be de mikor már nagyjából megnyugodtam akkor a válasz is megvolt rá ... azért mert a lyme kór és az agyhártyagyulladás ellen úgysem véd ... nem látom értelmét, és úgy gondolom egy olyan oltás amibe olyan dózisú méreg van,hogy 5 évig véd de a terjesztet fertőzések fele ellen nem véd annak az oltásnak nincs értelme, nem fogom mérgezni a gyerekem testét ilyen szeméttel feleslegesen és ha valami olyan betegsége lesz akkor az oltás mellé még jönne az antibiotikum ... arról a kisfiúról nem is beszélek aki lebénult ettől az oltástól mert allergiás volt valamelyik összetevőjére és 15 éve kerekesszékbe kényszerült...  nem, köszönöm de nem kérek belőle ... most szépen körbejárom a kullancs elleni dolgok természetes oldalát mint pl:
Galaktiv Bio kullancsriaszto aerosol
Ben s törlőkendő
Bugslock illatosított karkötő

Biztos sokan beadattátok és az úgy okés, ha nektek az nyugalmat ad akkor tegyétek, szerintem csak felesleges méreg a gyerek szervezetének és eggyel több lehetőség,hogy a gyógyszermaffia zsebét tömjük, amit egy éves kor alatt nem is szabad beadatni.Ajánlom mindenkinek ezt a könyvet és titkon azért reménykedem,hogy az emberek legalább 50% tisztában van azzal amiről szól ez a könyv.
Dr Lenkei Gábor: Cenzúrázott egészség

Nem szeretnék vitát ebből mert tudom és nyilvánvaló,hogy vannak érvek és ellenérvek, ki ezen az oldalon ki a másikon áll,mindenki maga dönt és ahogyan én is úgy kérek mindenkit tartsuk tiszteletben a másik ember döntését.

Szóval most két hétig legalább para van, azt mondta a doki addig figyeljem és ha pirosodik akkor vigyem be hozzá.

Végezetül egy cikk: pánikkeltés

1 megjegyzés:

-Anita- írta...

Nekünk ez a Galaktiv Bio van, nem volt kullancs senkiben még. Ugyanez a márkájú szúnyogriasztó is van nekünk, az is jó.