2012. augusztus 22., szerda

Isteni szikra

Ma délelőtt Hollyék elköltöztek vagyis beköltöztek a fürdőszobába, mikor a dolog már hanyatlani látszott és szerintem a kis lakásuk kezdett használaton kívül kerülni megkértem pakoljanak össze, hordjanak vissza mindent a szobájukba.Holly pár forduló után közölte,hogy Ő nem szeret pakolni csak játszani és különben is ..... próbáltam meggyőzni,hogy márpedig ha játszik akkor pakolnia is kell, próbáltam a lelkifröccsöt nyomatni neki de a felénél kb isteni szikra pattant ki a cukorbanda fejének fejéből :D méghozzá ez: -Annnya van egy ötletem, játsszuk azt,hogy te vagy a takarítónő és most dolgozol!!! hát mondtam neki,hogy ez aztán nagyon nagy ötlet :)

4 megjegyzés:

gorane írta...

Ó micsoda kis okos buksijuk van :)
Ilyet gyakran"játszunk"mi is.

Hella Seres írta...

Nálunk az összes játék a kukában landolna... :D Nem pakol el, akkor nincs is rá szüksége már. Nálam ez a lelki fröccs :D

Annamari írta...

Andi sokszor "játszottunk" mi is ilyent csak én meguntam :)) és ugye mivel évekig elpakoltam helyette azt szokta meg de arra ébredtem egy napon,hogy bacccus ha ezt majd 3 helyett kell csinálnom akkor valószínű kitépem a hajam, mert sajnos nagyon rendmániás vagyok én még játék közben is pakolok :))) és állítólag akkor is képes vagyok letörölni a wc-t ha valaki éppen ül rajta :)))) na jó ilyent azért még nem csináltam, sajnos van egy olyan rossz szokásom szeretem ha nagyjából úgy néz ki a a ház mintha nem is laknának benne, ezért egész nap pakolok :/ hüle vagyok :)))

Hella szoktam mondani,hogy megy az egész a kukába ha nem pakol el, de részben az én hibám , most próbálom helyrehozni amit elcsesztem, (mint anyósom a fiainál, mindig elpakolt helyettük én meg most iszom a levét mert pakolhatok a drága után mert a tányért nem a mosogatóba rakja be hanem 1 méterrel arrébb a konyhaszekrényre stb-stb) szóval szeretném ha a gyerekeim ha nem is rendmániásak lesznek de rendszeretőek legyenek ... már Ármin is csatasorba van állítva és érdekes előbb rak rendet mint Holly :)

írta...

Ahogy mondani szokták:
ÍGY JÁRTÁL!!!

Leleményes, okos gyerek... szülő meg bírja ki röhögés nélkül :)