2012. október 4., csütörtök

Fiatalság bolondság

Habár fiatal vagyok és annak is érzem magam de azt hiszem ezt most mégis az öregségre fognám vagyis inkább azt mondanám van az úgy ,hogy öregségére bolondul meg az ember lánya, bizonyítja ezt az is,hogy táskabolond lettem! ÉÉÉN?! akit sose érdekeltek a női dolgok ... 31 éven keresztül 1 ujjamon meg tudom számolni,hogy az iskolástatyómon kívül hány táskám volt, most meg 1 év alatt csak gyűlnek és gyűlnek.Mi sem bizonyítja jobban a bolondságot, minthogy hétfőn a soproni Reno-ban voltam ahol első látásra beleszerettem egy táskába, nagyon kis cuki éppencsak egy falatka, le is kaptam azonnal a polcról de mikor megláttam az árát az gondoltam na erre aztán semmi szükségem,ennyit egy táskáért hát ezek meg vannak bolondulva, kedden egész nap a táskán járt az eszem, eldöntöttem megveszem már indulni is akartam de csak 6-ig vannak nyitva a boltok és azért már negyed hatkor mégsem kellene elindulnom három gyerekkel, de tegnap a magamévá tettem :) megmondom őszintén adott egy kis plusszt egy kis energiát egy cseppnyi boldogságot , ami nyilván csak egy cseppnyi vágy kielégülése de sok kicsi sokra megy és kell az erő kell az energia, mert a testvéremnek nagy szüksége van most rám/ránk.A legújabb mottóm pedig ez lesz:Lehet hogy a sorsom nem én írom, de jöjjön bármilyen akadály, harcolni jöttem és kibírom!!!!

4 megjegyzés:

hermi67 írta...

Széééééééééééééééééééééééép! Megértelek :D.

Mariann írta...

Én is nagyon táskamániás vagyok, mondjuk én mindig az is voltam. Megszámlálhatatlanul sok van, sok színű és sokféle méretű. Éppen ma is alig-alig bírtam ellenállni kettőnek is kapásból :D Egy sütőtök-színűnek és egy okker-sárga-szerűnek... :D :D

Szandra írta...

Most gyónunk? Én póló mániás vagyok :o Ha bemegyek egy boltba, rögtön azokat nézem :D De különben így 30 fölött én is elkezdtem nőiesedni, ha lehet ezt így mondani. Táskából is vásárolgatok, meg cipőből is..... úgyhogy ne szégyelld, hajrá! És, ha most ez boldoggá tesz, pláne csináld :)

Annamari írta...

Szandra, igen ez a fura nekem is, mindig sportos voltam és sose szerettem a nőies dolgokat, most meg ha akarom ha nem a táskák és a csizmák érdekelnek a legjobban ..... és nagyon jót tett úgy örülök neki még mindig, holnap ezzel megyek a cirkuszba :)