2012. december 5., szerda

Karácsonyi vásárban

Vasárnap Bécsben voltunk a karácsonyi vásárban, én imádtam csak kevés volt, Holly 15 perc után nyafogott,hogy fázik,hideg van és minek kellett idejönni :))) egy csingilinges lufival amiért kisebb vagyont kértek nagyjából 20 percig csendben volt, Ármin a tőle lehető legszokatlanabb módon csendben volt , benne ez volt a fura :) Hanna?! Ő elvolt , nagyokat megszégyenítő módon ült a babakocsiban és nézelődött, a 35 évesem is elvolt de másfélórás ottlétünk alatt 1000 szer megkérdezte,hogy mehetünk e már? Mondtam is Andinak,hogy soha többet ide gyerekekkel pláné nem egy 35 évessel :))) Rengetegen voltak, szerintem mindenki aki élt és mozgott Bécsben az ott volt :))
Bécs karácsonyfája
 
Gyönyörű fehér gömbök, nagyon nagy volt a kísértés de nem vettem, én mint díszimádófüggő mindenévbenvásárló most ellenálltam , 12euro 70 cent volt az amiből szerettem volna, annyit azért sajnáltam rá, 8 euroig elmentem volna de ez már sok volt,pedig úrrrristen de gyönyörűek voltak :)
Az idei adventi, nem estem túlzásba ezzel sem éppúgy ahogy az ajtódísszel sem, most valahogy úgy vagyok,hogy ahogy esik úgy puffan :)
 
Bécsben az adventi gyertyák

8 megjegyzés:

gorane írta...

Gyönyörűek a képek!:)Puszillak benneteket!Jó lett az asztali díszed is!Egyszerű és nagyszerű!Az enyém tök béna de már nem cserélem ki....a lányoknak nagyon tetszik.Pusz!
Ja és a 35 évesek nagyon (nagyon nagyon nagyon)nehezen tűrik a vásárlást :)

Névtelen írta...

nekem tetszik az asztaldísz. én is de megnézném a bécsi vásárt, de a srácok ( a 37 évest is beleértve :D) már a bp-itől is sokkot kapnak, szóval még pár évig bizos nem fogom látni. :) dius

Kata anya írta...

Nagyon szép így képekben is,hát még élőben.Neten szoktuk kukkolni a teret ilyenkor.:)

Annamari írta...

Andi,a lényeg,hogy a csajoknak tetszik, én Ármin tortáját bénáztam el konkrétan borzalmasan nézett ki ha nem én csinálom biztos meg sem kóstoltam volna de Ármin meg el volt ájulva tőle :)

neked is 35 a legnagyobb :))) borzalmasak de tényleg :)

dius, Árpi is sokkot kap hacsak 4 ilyen bódét lát :)) de hogy Holly nyavalyogni fog azt nem gondoltam volna

Kata gyönyörű élőben, én oda vagyok érte, mesés :)

Névtelen írta...

Mi vasárnap megyünk.:)Ha az idő engedi.
Incy

Névtelen írta...

Hannának Boldogot!!!Bocsánat így utolag.
Incy

Mariann írta...

Mariannka és Szilárd ma mentek, gondolom, majd későn érnek haza és mesélnek csupa jót! :)

Lejjebbi poszthoz: jó volt olvasni, a törpök nagyon cukik. És milyen rossz lesz a kis barátnőknek, hogy kicsit el lesznek egymástól szakítva.

Annamari írta...

Mg ne is mond :( ma beszéltünk épp az anyukájával Valentinának,hogy Holly kedden átmegy hozzájuk egy utolsó jácira mert szerdán már repülnek, erre Holly elkezdett sírni