2013. február 3., vasárnap

Fogas kérdés

Valamelyik nap Holly jóízűen kacarászott és ahogy hátrahajlította a kobakját bekukkantást nyertem a szájába és amit láttam megrémített hirtelen, ugyanis az elsőszülöttemnek két sorban nőnek a fogai holott nem a cápák családfáját erősitjük. :) Kértem is időpontot a szájturkászhoz, kész listám volt,hogy mivel győzködöm majd legnagyobbam,hogy ne parázzon :)) de nem kellett semmit bevetnem, egy oltári aranyos fiatal nődokihoz mentünk aki először elkezdett beszélgetni Hollyval majd megmutatta és elmesélte mi mire való, megnézte az összeset és arra jutottunk,hogy egy hónap múlva ellenőrzés és ha addigra sem pottyan ki a tej fog akkor rásegít,közben alul is elkezdett mozogni egy :) Szóval így állunk a nagyon okosügyeskisnagylányom várja a csontfogait és a fogtündért :)Alig várja,hogy kiessen már.

4 megjegyzés:

Mücc írta...

Syn: Vincémnek kihúzták, és nagyon bátor volt. Állítólag nem is fájt neki nagyon. Gondolom ügyes doki kell hozzá.

brü írta...

Nálunk én húzom Petrának, mert amikor már jobban mozog, zavarja az evésben :D de semmi extra, te is meg tudnád csinálni, megfogod, még erősen sem kell meghúzni, olyan könnyen kint van.

hermi67 írta...

Édes bogár,már fogat vált :).♥

Ebdette írta...

Láttad Domiról az első fogas képet? Jobb alsó egyes még csak mozgott, mögötte már bújt az új fog. Kiesett a tej és szépen beosont a helyére a hátul növő foga :)