2013. március 1., péntek

14 napja .......

..... hogy nem írtam, no nem azért mert oly unalmas lenne az életünk vagy merthogy nálunk semmi nem történik, éppen ellenkezőleg, rengeteg minden történt nem is tudom,hogyan szedem időrendben a dolgokat és határozottan állítom,hogy cseppet sem unatkozunk.

Kezdjük az étteremmel és a játékkal: Nincs még név :( pedig már nagyon kellene valami nagyon ütőset szeretnék de sehogysem akar jönni az isteni szikra.Mondhatnám,hogy most egy kisebb fajta akadályba ütköztünk de nem mondom mert az akadály legyőzhető de körülményes, az első,hogy előírás a mozgássérült wc, az épületben amit bérelnénk az alagsorba vannak a wc-k tehát kerekes székkel lejutni képtelenség, a második akadály a szellőztető rendszer mert nem elég,hogy kiszívós de befújós is kellene ..... megoldható, dee van egy de, ahhoz,hogy ezt megoldjuk túl sokat kellene belefektetni, hogy majd esetleg a későbbiekben mindet otthagyjuk csak úgy ... szerencsére még szerződést nem írtunk alá ... a bérleti díjra az elején úgy határoztunk,hogy maximum 600.- eurot adunk, ehhez képest ez most 750.- de még ez sem lenne gond, csak kiszámoltam,hogy 5 év alatt pölö közel 50000.- eurot dobok ki az ablakon, ezért inkább építenék egy sajátot ha találunk megfelelő helyet, április 6-ra nem valószínű,hogy nyitás lenne de a sajátom lenne és igazán olyan amilyent szeretnék persze egy kisebb kölcsön igénybevétele mellett de ez nem jelent problémát.Ha már megvan a végleges döntés akkor a facebookon csinálok egy oldalt és újra kiírom a játékot.Vigaszdíjként küldök mindenkinek egy hűtőmágnest ha dobtok egy címet nekem :) Most jelenleg a toppon a THE DINER van de nem az igazi, volt olyan az ötletek között tőlem,hogy HANY DINER ebben benne van HollyHannaÁrmin neveiből is pár betű keverve de apa megvétózta, apa ragaszkodik nagyon a DOCK DINER-hez de az meg nekem nem tetszik, írtátok páran a nevem azon is gondolkodtam, hogy MARY'S DINER de nem tetszik úgy isten igazából egyik sem.

Folytatnám azzal: hogy 3 hete betegek vagyunk, mire kettő meggyógyul a harmadik közben kezd jobban lenni de a másik kettő visszafertőződik, hálisten ez kimerül az orrfolyással és köhögéssel, nincs láz (kopp-kopp) na most szóltam el magam.Ármin ovis lett, veszettül hiányzik ám itthonról :D Hanicsekem szegénykém jön-megy, kóvályog mint gólyafos a levegőben itthon egyedül :)))) olyan csendesek a délelőttök ami tööök jó is, de sokszor nézek az órára,hogy mikor kell már értük mennem , maradhatnának egész napra de azt nem akarom pedig fizetve az van :)

Írnék még arról is: hogy mire rászántam magam,hogy nekifutok a papírjaim kérelmezésének és befizettem egy csomó illetéket másnap felhívtak a Vösendorfi rendőrségtől,hogy náluk van a pénztárcám és benne van mindenem, valaki leadta a shopping citybe állítólag az információnál és ők adták le a rendőrségen, megvan minden még a fotók is sőt el nem fogjátok hinni de a forintot nem vette ki belőle se a papírt se az aprót :))) éééés a lottó szelvényem is benne van, az sem kellett a mocsoknak :)) hát micsoda válogatós zsebesbanda volt ez :)) viszont tegnap érkezett a hab a tortára :/ aznap mikor ellopták a pénztárcám gyorshajtásra vetemedtem és 50 euros csekkecskét kaptam ...

kis kócos :) nagyon kis otthontalanul néz ki de éppen ezért olyan cuki :))) ahogy a dal is szól, az aki szép az reggel is szép :) ♥

7 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia,

Én nagyon vártam már a játék végét, meg drukkoltam is, hogy meglegyen a név! Szerintem nem etikus, hogy most senki sem kapja meg a nyereményt! Ha más nyert volna azt elfogadom, de ez így szerintem nem fer. Köszi, de nem kérem a hűtőmágnest.

Üdv.,
Márti

Névtelen írta...

húú, syn ezt most megkaptad :D
Márti ez egy játék, ráadásul egy privát blogban, miért ne jöhetne ki éppen így.

már izgultam (és nincs chatboxod :( ), hisz tényleg olyan régen írtál.
szerintem hagyd hogy kifusson a dolog, és lehet mire minden tető alá kerül, addigra jön a sugallat név ügyben is (mint Hanna születésénél).

teszen már nem szoktál lenni egyébként?

puszi, dius

Annamari írta...

Most erre nem tudom mit mondjak :) ebbe ennyire mélyen én nem gondoltam bele csak azon gondolkodtam,hogy még így sem találtam rá a névre,hogy ennyi ember beszállt,tovább nem is gondoltam a menetet ... most viszont érdekelne,hogy ezt más is így gondolja-e ?

dius, ... gondoltam ez egyértelmű,hogy az is benne van a pakliban,hogy egyik sem lesz az igazi

teszen már nem, csak vásárolgatni szoktam, nem nagyon van rá időm
van chatboxom a jobboldalon, neked nem látszik? hagynám kifutni de kell sok helyre, a pólokra ráhímeztettni, a logot megterveztetni és bejegyeztetni, levédetni stb :)várom a sugallatot,talán a facen meglesz a név

Szandra írta...

Kedves Márti! Az IGAZI név nyert volna, az nem jött még, akkor meg miért is ez a felháborodás? Én kérek bocsánatot, mert syn meri kérdezni az olvasói véleményeit :-/

Pénztárca: hurrá :D

Betegség: Nálunk Márk volt beteg egy hétig, majd' 40fokos láza volt, hát nem irigyellek 3 (ból 2) kicsivel :( Remélem most már jobban vagytok/lesztek :)
puszi

Reni írta...

A név Neked kell,hogy jó legyen,ha neked egyik sem jött be háát akkor így jártunk :) Ez nekem csak egy játék volt, egy poén.
Az tök jó,hogy minden meglett a pénztárcában!!!

dorkukac írta...

névte lenkét nem értem!én egyedül 3 hete vagyok beteg,megértelek maximálisan!

kisbeka írta...

Szerintem meg, a sorok közt az van, hogy mindenki kap egy mágnest! :D
Így Syn az én címemet már úgyis tudod! :D (tudod küldted a csokikat)
És ha még nincs meg az igazi, akkor nem baj, hamarosan előbújik úgy is!
Örülök, hogy meglett a tárcád! :)
Jobbulást kívánok nektek! :)
Puszi
Évi