2013. július 30., kedd

Hetedhétországra szóló buli volt

Szombaton ünnepeltük Ármin szülinapját. Nagyon várta a tortáját már Holly szülinapja óta kérdezgeti,hogy: én torta? magyarán mikor lesz tortája :) délre jött mindenki, bográcsoltunk egy incsi-fincsit ami 99%-ban be is csúszott a banda bendőjébe :D ... Minci fiú anyumtól és tesómtól egy biciklit kapott, tőlünk egy óriási dömpert aminek a platója tele volt minden földi jóval :) anyóstól egy fűnyírót és egy táv.autót ... mindennek nagyon örült :) a torta is vééééégre valahára ehető volt, habár a cukrászdába megint kikészítettek, egyszerűen nem bírok megbarátkozni a soproni cukrászdákkal, ismét megpróbáltam egy olyan kéréssel fordulni hozzájuk,hogy a dobos torta minden rétegébe csak folyassanak vékony csíkokat erre az volt a válasz,hogy ők 30 éves recept alapján dolgoznak, de könyörgöm mi köze a receptnek ahhoz,hogy minden rétegbe belefolytnak egy kis égetett cukrot, most vagy én kérek túl sokat vagy ezek nem cukrászok hanem, hanem valami koklerek :D nem értem tényleg nem, én lennék ennyire hülye? miért tudják a veresegyházi cukrászdába ezt minden gond nélkül megcsinálni? sajnos most senki nem jött arról,hogy onnan rendelhessem a tortát, de finom volt most ez is kivételesen. Nagyon jól érezte mindenki magát estig, tartott a hepaj, volt eszem-iszom dinóm-dánom, vetélkedtünk is a milliomossal :D
sokat nevettünk, beszélgettünk úgy imádok együtt lenni a családommal, ezek az összejövetelek bearanyozzák napjaim, este 8-kor pattantak meg a vendégek utána apával levezetésképpen koktéloztunk.
Nagyon örült Ármin a nagy dömpernek szerintem látszik  a képen is :) azt sem tudta,hogy melyikkel játsszon előbb, hogy nyugodtan bontogathasson és nyugalomba élvezhesse legújabb szerzeményeit Holly kapott egy puzzlet és Hanna egy kis szekeret, szép csendben egy csepp veszekedés nélkül telt a nap :) akármerre menta  biciklit is vonszolta maga után. Egy csodás kisfiú, leírhatatlanul, kimondhatatlanul imádom, bújós, szejetlek anya, puszilgatós, jécci-jéccizős ha valamit nagyon akar és tud hozzá olyan ártatlan nem tudsz neki nemet mondani képet,hogy az elképesztő, már amikor beszédre nyitja a száját kapásból meg tudnám zabálni, valamelyik nap azt mondta megy buliba csajoszni gogágerrel :D vagyis csajozni megy a 7 személyes nagy autóval (Voyager-rel) :D ,hogy miért mindjárt azzal nem tudom csak remélni merem,hogy nem hat lánnyal akar hazaállítani egyszerre nekem :D Holly meg feltétlenül akart egy kétmamás képet, így a női vonal nagyobbik fele össze állt és meg lett örökítve. A kinti harmincakárhányfokot nagyon nem bírtuk nem is voltunk kint sokat. Holly rátelepedett Ármin biciklijére és alig mászott le róla még lefeküdni is azzal ment :D meglepő módon Ármin egyszer sem reklamált érte, bezzeg ha Ő kellene odaadja a biciklijét lenne akkora perpatvar,hogy hetedhétországra szólna :)))

Volt keresztmamisfotózos mert Ők akarták és volt,hogy én is odatelepedtem.

Belefogtam valamibe,hogy mibe és milyen lesz a végeredmény egy év múlva ugyanekkor ugyanitt :) Nem-nem babaprojektbe az majd utána jön valamikor :) de addig is minden dokumentálva fotókkal megspékelve és majd végeredményként bemutatva.
És végezetül bemutatnám Vuk-ot csak mert nagyon kreatívak vagyunk névválasztás terén ugyebár :))) Szokott jönni látogatóba, hogy kit keres azt még nem közölte de a frászt sikerült már párszor rámhoznia, még jóhogy olyan török buggyos féle nadrágba járok általában mert abba nem látszik ha becsinálok ... ha kilépek a házból megiramodik, ha szólni merek lazán megfordul és néz, majdhogynem visszafordul egy ötöst adni :) van denevérünk is a teraszon meg vaddisznó a kertvégében, pettyes őzike eszi a megmaradt homokot már csak a maci hiányzik a telek melletti málnásból, de ami késik nem múlik :))

2 megjegyzés:

Bori, Bende, Zsombor, Zsu írta...

Nagyon boldog szülinapot :)

Névtelen írta...

jó kis buli lehetett :) mi is ilyen eszem-iszommal szoktuk tartani a szülinapokat.
csak nem valami átalakulás féle van tervbe véve ?
puszi, dius