2013. szeptember 10., kedd

Itt még az iskolatáska sem nehéz

Pár szó az iskoláról. Hollynak tetszik, a házifeladatok már annyira nem de napközben a suliban szereti "kopp-kopp" ... 8:45 és 8:55 között kell vinni ... az ajtóban mindig egy tanítónéni várja és köszönti ... felmennek a termükhöz a folyóson felakasztják a kabátjaikat, leveszik a cipőjüket és papucsba bújnak ... bent a terembe a tanítónéni várja őket ... lehetett rendelni sulitejet vagy kakaót amit mindig az első szünetben kapnak meg 15 euro havonta, a füzeteket az iskola adta és évközben is ha betelik valamelyik az iskola adja és év végén megkapjuk a csekket róla ... napköziben maradhatna de felesleges ... Árminal még nem voltunk oviba mert holtbiztos, hogy ott kell maradnom vele és mivel apa nincs itthon Hannicseket nincs ki kordában tartsa :))) habár eddig erős fejrázás és nem akarok ododába menni volt ma reggel pont ma amikor dokihoz volt időpontunk Őfelségének kedve támadt az ododához :))
az órarend
Visszatérve az sulitatyóhoz abszolút nem nehéz, pár füzet van benne, könyveket nem hoznak haza csak ha éppen valami feladat van benne de olyan még nem vót :) kapott már pár csillagot és nagyon örül neki. Hétfőn két hittanjuk is van  az utolsó két órában, amit rohadtul nem tartok fontosnak, 3 kisgyereknek nem tudom milyen vallása van ők Koszovóból vannak itt nekik egy plussz német óra van és 10:50-kor mehetnek haza, kiharcoltam én is Hollynak arra való tekintettel,hogy szóltam a tanítónéninek,hogy talán Hollynak is fontosabb lenne egy plussz német óra mint hittan, ezért neki egy plussz német van és egy hittan, így már jobban szeresssem :) a csütörtöki 5. órájuk majd csak októbertől lesz.

3 megjegyzés:

Bátky Tamás írta...

De durvaaa már az órarend... Hát irigykedünk... Nojanak 3x van 6 órája és kétszer 5.. egy elsős gyereknek!! A rohadt hittan és mindennapi tesi miatt, amihez rohadtul nem adottak a feltételek..
Ami itt van az már vicc számba megy...

Annamari írta...

Meli tényleg jó az órarend, én rohadtul sokkkkaltam :D napi 4 óra bőven elég lenne, a hittan pedig teljesen felesleges aki hívőt akar a gyerekéből az járassa külön hittanra én rohadtul nem akarom :/

de tudod már mondtam beszéld rá Tomit Amerikára én meg rábeszélem Árpit és együtt cuccolunk :D

Reni írta...

Milán táskája is csak hétfőn és pénteken nehéz,a többi napon nem hozzák az összes cuccot,csak amiben dolgoztak,vagy házi van.
Már kezd belejönni az itthoni gyakorlásba,háziba,az elején dettó olyan volt mint Holly.