2014. március 13., csütörtök

Hjaj már megint

Hanyatlik a blog! Akárhogyan is teszek-veszek nem jutok egy bejegyzést idebiggyeszteni, pedig lenne/van miről. Nemrég megvolt a 4. házassági évfordulónk és lassan itt lesz a 19 éves kapcsolatunk napja is :) amit remélek kettesben töltünk el ott ahol tervben van :) ... Vészesen közeledik a "nagy"lányom szülinapja, nagyon izgatottan várja mert eget zengető bulit ígértem neki, ki kell találnom pár vetélkedőt, díjakat a nyertesnek lesz vele meló rendesen, és már csak abban reménykedem,hogy jó idő lesz mert kint szeretném az udvaron. Na de ez volt a lesz és most nézzük mi volt :)))

Holly tökéletes felmérőt írt!!! Irgalmatlanul büszke vagyok rá. Tanító nénivel beszéltünk nagyon aktív az órákon és mindent akar, azafura az egészben,hogy itthon meg úgy adja elő,hogy pfúúúúúúj schule!!!!!! ♥ Sajnos a legjobb barátnőjének osztályt kell ismételnie így félek kicsit elveszett lesz másodikban :(

Voltunk autókiállításon is bugyiba pólóba :)) a felhozatal ilyen volt:
  Ármin szereti az ovit, minden nap büszkén mutatja a tízórais dobozát,hogy Ő bizony felfalt mindent! Viszont az udvarra nem akar kimenni és üt vág mindenkit aki megpróbál akárcsak felé közelíteni vagy a ruháit megérinteni :))) Na jó ez így cseppet durván hangzik a lényeg,hogy karba teszi a kezét és nem engedi,hogy felöltöztessék. Ma mikor mentem a két nagyért vittem magammal Hannicseket is, etettünk kacsákat, dobáltunk köveket és jöttünk mentünk rohangáltunk mint akik amúgy meg be lennének zárva hetekig :)))
 Imádnak köveket dobálni a patakba :) habár ezen a képen a víz szökkenéséből ítélve inkább egy kisebb méretű szikláról beszélünk :)
 Hollynak mániája,hogy a motorházra akar ülni, ne kérdezzétek nem tudom miért, mikor anyuméktól is jövünk haza Ő a motorházon ülve várja míg berakom a kicsiket a zautóba. A legcsodálatosabb dolog az életembe, látni,hogy mennyire szeretik egymást kivéve mikor nem.
A zapa itthon van és ez ooolyan jó, konditerembe járok heti háromszor és futni heti kétszer, addig Ő van az ifjoncokkal itthon. Sokat segít. Nem is tudom mit csinálnék ha lenne egy mindenbe belekakilok férjem és minden az én nyakamba szakadna.... Próbálok visszagondolni a múltra de nem ugrik be semmi, ezért most ezzel a pár képpel és sorral meg kell elégednetek :)

Nincsenek megjegyzések: