2014. május 26., hétfő

Hjaj-jaj-jaj

  Nem! Nem akarom elhanyagolni a blogom de hanyatlik rendesen.Egyszerűen nem tudok egy cseppnyi időt ideszorítani, hogy bevéssem a memoárokat. Olyan jó néha visszakeresni visszalapozni olyan dolgokat olvasni amire már nem is vagy csak részben emlékszem, jönni akarok minden nap mert körmölni lenne mit de ez a fránya idő ez fut-rohan és úgy érzem szükségem lenne naponta még 24 órára. Most,hogy itt a nyár és a jó idő most aztán végképp nem lesz időm rá ,hogy a nyári szünetet már meg se említsem ..... és szomorúan látom, hogy mások is akiket szívesen olvasok egyre kevesebbet írnak. De most talán eljött az énidőm a blog idő is azért, reggelente már lehet a teraszon reggelizni és amíg Hanna szöszmötöl majd idevések valamit az utókornak. Két kedvenc időjárásom van, aki ismer az tudja,hogy az egyik a havazás a másik pedig a nyári reggeli napsütés de csakis a reggeli!!! a nyarat nem bírom csak ha klímával vagyok körülvéve, utálom,hogy meleg van utálom,hogy folyik rólam a víz, utálom,hogy tiszta ragacs a bőröm és naponta legalább 3szor zuhanyzom.

Szóval volt nékünk az utóbbi időben egy elsőosztálykirándulásunk amikoris nedves lett a szemem a busz indulásakor, nem szeretem ezeket az elsőket mindig elszorul a szívem,hogy úristen mekkora, úristen egyedül megy NÉLKÜLEM, nem tudom más,hogy van vele nekem bazi nehéz. Néha rossz de többnyire imádom,hogy Ármin ennyire anyás és kapaszkodik belém minden másodpercben, olyankor fontosnak érzem magam :) Holly élvezte és mikor hazajött csak beszélt és beszélt és beszélt azt néztem mikor vesz levegőt :)

Aztán volt még olyanunk is,hogy Ármin e hónapban már kétszer ömlesztette a vért a fejéből, 2-3 hete a nappaliban eset el és,hogy hogy a nagyanyámtérdekalácsába ütötte be a fejebúbját az egyenes padlón nem tudom de folyt a vér mondhatni patakokban, 3 napja ismét alakított és a nyitott ablaknak rohant neki, én konditerembe de a zapa hősiesen helyt állt. Írhatnék most a zapáról is mert Ő nagyszerű ..... de ez nem az a postm róla majd később :) majd 27-én

És van még egy Hannánk is aki utánozhatatlan, 2 és fél éves 23-as lábbal rendelkezik és mellé nagyon nagy arccal :))) olyan szövege van,hogy fetrengsz tőle és olyan hisztit képes egymaga rendezni minden indok nélkül,hogy az már garantáltan felülmúlhatatlan. Beírattuk az oviba, május 30-án lesz 30 hós de ezért az egy hónapért nem megy majd csak szeptembertől. Most pedig lerakom  a lantot és indulok kondiba, jót ne halljak rólatok!!! :)

1 megjegyzés:

Bátky Tamás írta...

Jó hallani rólatok.. :) és még jobb lenne már végre talizni, de most nekünk is alig jut időnk hazamenni...
Sok puszi az egész családnak:

Meli