2014. szeptember 9., kedd

Egyveleges miegymás :)

Elhanyagoltam a blogot nem kicsit, szánom-bánom de evvvan. Most írnék de hiába, 30 felett már igencsak szelektív a memóriám, és csak néha-néha villannak be dolgok, hogy hogy is volt mi is volt :) Voltunk Balatonon, aki facen ismerősöm annak ez nem újdonság: íme pár kép :)
 

 
Végre Ármin is hajlandó volt felülni a tavaly születésnapjára kapott biciklire és azóta bicikli imádó lett, ha udvaron vagyunk szinte le sem száll róla, habár rákattant a háromkerekűre is de ha közös biciklizésről van szó akkor más a helyzet :)

 Augusztusba készültünk Párizsba Disneylandbe de olyan későn kezdtem el szállás után nézni,hogy a szállás árak olyan ihaj-csuhaj kategóriába estek, ezért most picit eltoltuk, szeptemberben már nem de októberben ha szép idő lesz egy pár napra elmegyünk élvezkedni :)

A fogyókúra az pfffff, nem is tudom érdemes-e rá betűket pazarolni :) a -10kg megvan még mindig, az nem kúszott vissza de a többivel csúszásban vagyok, a helyzet az,hogy miután visszajöttünk Amerikából 2 hónapig szinte nem is mentem kondi terembe a nyaralást is beleértve, csak hébe-hóba és az meg olyan volt mintha adtam volna egy pofont a sz..rnak, na de most két hete újra járok, rendesen! de most a kilók nem biztos,hogy annyira mozogni fognak,fehérjét iszom és ráálltam az izom építésre ami nem fogyást jelent csak átalakulást (végülis lehetek 100kg is ha rám jönnek a 38-as ruhák nem??? :D ) de most érzem,hogy öregszem :/ fájnak a térdeim a derekam stb-stb habár lehet a térdem a sulyom miatt a derekam pedig a tetves matrac miatt, de minden hiába, ezer matracot kipróbáltam már és egy sem az igazi. Találtam egy olyan munkát amit csak hétvégén csinálok és fantasztikus megint felnőtt emberek között lenni és kizökkenni a mindennapi rutinos dolgokból, nagyon tetszik és feltölt ... mivel Hannicsek is óvodás így minden délelőtt egyedül vagyok ami roppant értékes idő, nem adnám semmiért :) emberi műsor megy a tv-ben és ÜLVE, NYU-GA-LOM-BAN, tudom elfogyasztani a reggelimet ... hjaj de nagyon-nagyon jó :))))) február óta nem iszom kólát de ezt meg kellett vennem :) 3 kortyot ittam belőle és nem bírtam a fura ízt hova tenni. Szóval ...
         és én nem fogom.
Tegnap készült egy kép a 3 manócskámról, életem értelmeiről ... csodás gyerekeim vannak minden téren, néha kikészítenek és pont olyankor teszik amikor gyengébb állapotomban vagyok de minden alkalommal mikor más gyerekekkel találkozom rá kell jönnöm, hogy tündérek a gyerekeim és egy kurv@ szót nem szólhatok rájuk :)
...... éssss végezetül most ,hogy így visszatértem önmagamhoz, egy selfie nektek rólam :) mondom a zapának fotózzon le de azt mondja minek ott a tükör mindenki úgy csinálja :))) úgyhogy kénytelen voltam tükör elé állni. (166cm vagyok, csak azért mert valaki e kép alapján sokkal alacsonyabbnak hitt, így is alacsony vagyok nehogymár még kisebbnek gondoljatok, igaz dobhatott volna a gép még vagy 10cm-t)
majd próbálom piszkálgatni az agyam azon felét ahol az emlékek lakóznak és ha valami csurran-cseppen akkor írok :) de megpróbálok naprakészebb lenni mert látom vannak akik jönnek rendszeresen és mindig csalódás éri őket. Csók a családnak!!! :)

Nincsenek megjegyzések: