2015. április 25., szombat

XXXV

Nem elég nekem az a három X most még mellé jött az a tetves V betű is és vészesen közeleg a negyedik X vagyis csere itt szerva ott :/ amit rohadtul nem akarok és rohadtul idegesít és rohadtul nem tudok ellene tenni semmit ....... egyébként élvezem azt ami most van meg minden de akkoris lehetne 7-8 évvel kevesebb :)) .... persze mondják,hogy annyi vagy amennyinek érzed magad, hát ezt a baromságot ki találta ki?!?!? nahhh náááá persze annyi vagyok, én konkréten 27 körülinek érzem magam és ezen lendülettel is cselekszem csakhogy azok a fránya csontok ízületek mást pofáznak odabentről, méghozzá azt,hogy baccca meg ne gugojjjjjá 30kg-mal mert kurvára nem fogsz tudni utána legalább egy hétig felmenni a lépcsőn a térdeiddel és járhatsz körbe az udvaron hacsak nemakarod végigkáromkodni a tizeniksz lépcsőfokot ..... Viszont a közelmúltban klassz dolog is történt velem :) a megszokott bevásárlásomat ejtettem meg a kedvenc kópházi Terciámban ahol friss új eladólány van és a gyerekeket látva megkérdezte,hogy mind az enyém? aztán kiderült,hogy nem látszik rajtam és az is kiderült,hogy 30-nál nem nézett többnek :)) nem tagadom jól esett, jót tett a lelkemnek ha csak udvariasság volt ha nem :) ..... a kozmetikusomnál pedig éppen nagy panaszkodásban törtem ki,hogy a szememnél milyen ráncos, és erre azt a választ kaptam,hogy legyek rájuk büszke mert azt jelentik sokat nevetek és hát ezt nem is tagadom, rengeteget nevetek pedig nem is iszom! rendesen! :))))) sokak akik olvastok láttok a fészbúkon is de van akik csak itt, így nekik következzék a kép a 27 évesnek érzett külsővel ;) :)))
 
Nagyon sok elmaradásom van felétek, pl farsang, szülinapi képek, újabb történések beszámolói úgymint a zapa új munkahelye, Hanna és Ármin az oviban, Holly új szobája egyetemben az egész ház festésével stb-stb , ezt megpróbálom a jövőben pótolni.
 
Ú.i. :)))) és a memóriám sem a régi ahogy elnézem, most visszanéztem a blogot és látom már megosztottam veletek ezt a képet egyszer, de mindegy olyan baromi jól nézek ki, hogy  itthagyom :)))))))))) az önbizalmam viszont a régi ;)

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Syn, az élet majd csak ezután kezdődik. most leszek 39, de jobban érzem magam, mint 4-5 éve és izgalommal "várom", milyen lesz a 40 :D itt is boldog szülinapot, azért én néha benézek ide is. ölelés ♥ dius