2015. július 28., kedd

5 éves lett a tündérkirályfim ♥♥♥

Az én "nagy"fiam 5 éves lett bizony ........ Fantasztikus kiskrapek, szerintem nincs is még egy ilyen jó gyerek a földön :) még a csajokat is kenterbe veri ha rendrakásról,  pakolásról van szó :) egy mukk nélkül megy aludni ha azt mondom irány az ágy, rendet tart maga körül és nagyon- nagyon ragaszkodik mindenhez ami az övé. (109cm és 20kg körül lehet :))) mostanában nem mértem súlyt) Ajándék ügyben teljesen tanácstalanok voltunk amikoris kipattant az isteni szikra :) Árminnak a kis quadja már kicsi, vegyünk neki ujjat , mivel végső pillanatokban volt mindez, így gyorsan kerestünk, aztán találtunk, majd utaztunk 600 kilométert és hazahoztuk mert postára már nem volt időnk :) Napok óta zengtem neki, kezeimmel mutatva, hogy ekkkkkkkora ajándékot fogsz kapni, így amikor megkapta a kulcsot szegénykém csak nézett, hogy most mi van?!? aztán tesóm mondta gyerünk mert valamihez biztos passzol ez a kulcs ....... így indult Árminom ki az udvarra ...... mikor meglátta a quadot a kert közepén ♥ ........ azt az arcot örökre az emlékeimbe véstem, beleégett a retinámba :) a meglepetés és az öröm keveréke de mellette a teljes higgadtság, az úristen ez az enyém? tényleg? hát istenem könnyes lett a szemem :) ........... este jóéjt puszinál pedig: -Anya nagyon örülök az ajándékomnak!!! mondattal teljesen elvarázsolt és csak öleltem volna......... a végtelenbe és tovább :) ♥

♥ A szülinapos és ajándéka ♥

A tortája....... :/  nahát az megér egy külön misét :( egy autót rendeltem, vasárnap tartottuk a születésnapját és pénteken valamiért hívtam akitől rendeltem, állítólag próbált elérni (nahhh ja) merthogy felmondott a cukrász és nem lesz tortánk, jahh hát nagyon szép lett volna ha vasárnap megyek a tortáért és nincs torta :((( végig telefonáltam Sopronba az összes cukrászdát természetesen ilyen rövid időre senki sem vállalta (jaj istenem de jó lenne itt egy Gombai cukrászda Veresegyházról)  így esett,hogy megesett és majdnem nem lett tortánk

Szóval ez volt az autós torta amit rendeltem
Mikor kiderült mégsem lesz, egy éjszaka alatt sikerült kidühöngenem magam magamban :))) és gondoltam mentem ami menthető megkérdeztem a csajszitól ez ami a két emeletes alsó szintje menni fog-e? Azt a választ kaptam IGEN ezt ő is meg tudja csinálni.

Nos ezt kaptam helyette de már mindegy volt csak torta legyen, igaz ha el akarom cseszni a fiam tortáját akkor inkább én csinálom  :( az is lehet én vagyok szőrszálhasogató de szerintem nem azt kaptam amit kértem :/  egyetlen egy dolog amiért nem hívtam fel és nem húztam le a facebook oldalát, hogy finom volt, nem az a cukrászdai megszokott íz hanem finom házi.
De már most pont letojom, az ajándék jött és kasssssssssssssszasikert aratott !!! Minci fijjjú pedig a tortának is örült :) Most késő van és holnap dolgozom de megpróbálom a videókat feltölteni majd nektek :)

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

itt is boldog szülinapot Ármin ♥ - dius

Annamari írta...

dius ♥