2015. október 21., szerda

Egy esős nap margójára

    Közel 6 hónap kihagyás után nehezen szántam rá magam újra a mozgásra. Futni egyelőre nem mert ahhoz most nem társult elég akaraterő, de leakasztottam a bringát és letekertem 10 kilométert, hülye voltam sok volt!!! nagyon sok!!! két napig a derekam használhatatlan volt. De megérte olyan volt mint régebben amikor futottam, minden stressz leolvadt rólam ... Közben az eső is szemerkélni kezdett de az első mérgelődös szavak után rájöttem,hogy ez így szép ez így jó :) ugyanarra vezetett az utam mint előzőleg futásaim alkalmával csak most sokkal messzebb és remélem egyszer majd eljutok ide futva is ;)
November végén december elején lábműtétem lenne így addig muszáj ledobnom a felesleges kilókat.Utána nem hiszem,hogy erőltethetem a lábam egy ideig, 10-15kg van még hátra meglátjuk időközben, hogy mi áll jól, ha a 10 kevés akkor folytatom :)

Amerre haladok igazán szép imádom ezt az őszi tájat a meleg színek kavalkádját ezt a hűvöskés levegőt. Feltőlt, lenyugtat és very az élet very happy mindenki very beleveri :))) én meg főleg. Jól vagyok igazán jól és ehhez mindössze egy kis mozgás kellett. Legközelebb a kiskirályfimat akarom magammal vinni, vagyis Ő a quaddal én meg biciklivel :) Pár képet készítettem csak de bőven elég mindent elmondanak.Nincsenek megjegyzések: