2011. április 29., péntek

Dumagép

Jövünk felfele a lépcsőn a garázsból én elől Árminnal a kosarammal és 3 szatyorral Holly megszólal a hátam mögött ....Meddig akarsz előttem totyogni a nagy seggeddel? (milyen édi nem?)

Ármin hangosan kiabál ahogy jön megy a komppal, Holly egyszercsak megáll és közli a tényeket .... Anyádnak kiabálj ne nekem!!!

Kistesót folyamatosan Lillaként emlegeti, akármiről szoba jön, pl. lecseréltük az ülését, Árminnak is vettünk és azt mondta az Ő régi ülése legyen majd a Lilláé bezzeg mikor Árminnak akartam adni és neki egy újat akkor kézzel lábbal ellenkezett.

Kreatív ötletért Árpi sem megy a szomszédba :D tegnap délután a villámlást nézték Hollyval és egyszerűen össze ragasztó szalagozta a függönyt, hát most szerintetek? :D
Készül a kerítésünk is szépen lassan, a sárga csík el fog tűnni mert még tereprendezés lesz majd utána, az oszlopok közé még nem tudjuk mi legyen.Tök szép zöld már minden, hálistennek nincs szembe szomszéd (se oldalsó,se hátsó, se semmilyen)

Holly ülését eladom ha érdekel valakit, csinálok majd saját képet róla ha megtalálom a szűkítőt és az övre a védőt ,ilyen
 • recaro
 • 2 megjegyzés:

  kory írta...

  Haláli dumája van Hollynak!
  Jókat mosolygok:)
  Kory

  hermi67 írta...

  Hát,becarááás:-).És Árpi sem gyenge:-D)))).