2011. május 2., hétfő

"A" hét végén

Szombaton délelőtt Árpi dolgozott, miután hazaért indultunk Veresre.Pazar időjárást fogtunk ki, káprázatos napsütés volt,éppen fincsi meleg mint amilyent én szeretek még a nap is nekünk ragyogott!!! ................................... naja csak persze nem itt :D és nem is Veresen! valahol a Karib szigeteken gondolom,szellemes vagyok mi? és azon tűnődtetek pontosan hol is lakunk mi.Szóval!!! Az első mondatom a valóságnak megfelel :) Ami az időjárást illeti,hát az előbb leírtaknak a szöges ellentétje volt, szakadt az eső és hideg volt,ez az az időjárás amit kifejezetten ki nem állhatok és ez egészen kitartott mind addig míg haza nem indultunk.Tehát a hétvégénk pompás volt a szó lehető leggúnyosabban kimondható formájában.Majális lefújva :/ holott csupán ezért utaztunk 700 km-t amit bűbájos kisfiam szinte végig ordított,úgyhogy az utazásunk nem volt éppen harmonikus, aludt is kb fél órát míg az első piros lámpáig el nem értünk, na ott felébredt és 20 percenként hajoltam hátra tornászokat megszégyenítő módon és pózban, visszafele már tapasztalt Árminanyaként hátra ültem kedvenc kisfiamhoz :D és szórakoztattam útközben mert míg Hollyt anno folyton kivettem és ölben volt és jól hozzá is szokott addig most Árminnál nem szeretném ugyanezt a hibát elkövetni.Eközben kedvenc kislányom előrekerült apához és élvezte hogy megint elől van a fronton mint Ármin előtt 3 éven keresztül.

Tegnap anyák napja is volt amiről lemaradtam, igaz anyum pénteken fel lett köszöntve előre de még utólag is szeretném megköszönni a sorsnak, hogy van nekem és ámulatba ejtő erejével, önzetlenségével,támogat a mai napig minket gyerekeit és unokáit amennyire csak erejéből kitelik, leírhatatlan az a szeretet amit iránta érzek, imádom amennyire az ember csak imádni tud ♥♥♥BOLDOG ANYÁK NAPJÁT!!!♥♥♥

Mióta anya vagyok én is, csak azt tudom mondani, hogy fantasztikus dolog anyának lenni,el sem bírom képzelni az életem a gyerekeim nélkül.Hálisten én 22 éves koromig kiéltem magam, minden hétvégén buliba vagy diszkóba voltam a barátnőimmel, most arra vágyom, hogy hétvégén néha grillezünk tengjünk-lengjünk,esténként azonban miután a gyerekek alszanak, beszélgetve,tv-t nézve,valami fincsit nassolva Árpival lehessek akit (lassan) 16 év után is nagyon szeretek és tisztelek, el sem bírom képzelni magam egy hangos-zajos helyen tombolni, inni stb-stb miközben a csemetéim édesdeden otthon alszanak.Nyugalomra és csendre vágyom,az üllőn elterülve kényelmesen.

Roppant módon foglalkoztat a gondolat, hogy mit is csináljak majd 3 gyerkőc mellett ha majd a kicsi is "nagy" lesz, és arra az elhatározásra jutottam, hogy dolgozni másnak nem fogok az holtbiztos .... van egy kis időm, hogy át és ki gondoljam mi is az amit csinálni akarok amiből egy biztos bevételem lesz,(persze az életbe ami biztos az a halál meg az adók) elképzelésem az van 2 irányba, meglátjuk sikerül e valamelyik.

Kifundálok valami jó kis játékot nektek név ügyben de most majd nem titkolózom végig mert mégegyszer nem bírom ki :D megvárom kivel örvendeztet meg minket a sors és utána kezdődhet a játszma. :)) és a kis fondorlatos bajnok jutalma ........ még nem tudom azt sem :D

Nincsenek megjegyzések: