2011. július 19., kedd

Cukorborsó

Még találgatni sem lehet milyen baba lesz legkisebbünk de az tény, hogy a 3 pocaklakó közül Ő mozog éjszaka csak, méghozzá legalább kétszer arra ébredek, hogy rugdos :) teljesen más mint a két előző terhességem, sokkal többet mozog mindkettőnél.Mikor kisbabákat látok annyira szeretném a kezembe tartani már de mindent a maga idejében azaz remélhetőleg 2 héttel előbb :D Az is érdekes, hogy míg Hollynál és Árminnál ilyenkor már televásároltam magam most csak egy két darab díszeleg legkisebb polcán és habár Ármin nemrég volt pici akkor is csodálkozva nézem az 56-os méretet, hogy jesszus ilyen pici lesz tuti??? :)) biztos bele fog férni? Alig várom már a 28 hetes 4d-t,hogy láthassam az arcocskáját.Valamikor akörül még egy szurit is kell kapnom, nem tudom miért de Ármin után nem kaptam amit állítólag kell merthogy 0 rh negatív vagyok, hogy miért maradt ki azt nem tudom, a doki azt mondta mivel már 3x megkaptam elvileg nincs jelentősége de tuti ami biztos ad egyet, hurrrrá :) és hát lassan itt a várva várt cukorterhelés most erre mit mondjak? hurrrá?! :D

Árminnak most egy olyan időszaka jött el amit nagyon-nagyon imádok és a zapa is. Bújik, ha felébred ráfekszik a vállamra és öleli a nyakam vagy ha a földön lefekszem melléjük nézni ahogyan játszanak odatrappol és ráfekszik a hasamra vagy éppen ahova éri kinyújtja a lábait és ölel, vagy ha az autóba akarom berakni vásárlás után érzi, tudja és nemakarja és már fekszik is a vállamra és ölel,ilyenkor várok picit és hagyom had nézelődjön úgy majd mikor mit sem sejtve felemelkedik mutogatni valamit sitty berakom az ülésbe amit nem mindig szokott díjazni, de egy gyors elterelő hadművelet és máris jóban vagyunk.Ma megrendeltem a tortáját,jó gyorsan eltelt ez az egy év, oooolyan nagy már :)

2 megjegyzés:

Ebdette írta...

Ez fura...gondolom, kint jársz dokihoz...Nálunk az rh (-) miatt szülés után 72 órán belül adják be az Anti-D-t, azt is csak akkor, ha a baba Rh (+). Lola után megkaptam, de mivel Domi (-), ezért nála nem.

Annamari írta...

Betti na akkor lehet én is az miatt nem kaptam, meg is kérdezem a dokit, mélyebben akkor nem mentem bele csak kereste a papíromon és nem találta.