2011. augusztus 16., kedd

Nem nem és nemakarom !!!!!

Pedig muszáj lesz :( dokinál voltunk ma, Zoéval minden rendben pont megfelelő minden méret a számított hét szerint de nálam bibi van, méghozzá nem is kicsi, az is lehet,hogy kicsi de én csak sírni tudnék, hogy nem nem és nemakarom.Holnaptól minden nap a terhesség végéig szurkálnom kell magam :( meglátta a doki a lábam és majdnem infarktust kapott,képet inkább nem mutatok nektek nehogy aztán rémálmaitok miatt engem okoljatok , a trombózis veszély miatt minden nap injekciót kell adnom magamnak a terhesség végéig, de mint a címben is foglaltatik nem akarom, sőt tovább megyek belegondolni sem akarok,hogy 102 napon át csinálnom kell. Most kérdezhetném, hogy miért? MIÉRT PONT ÉN??? de nem kérdezem, megpróbálom de tuti csalni fogok.

Kiegészítés: persze csajok egyértelmű, hogy csinálom csak hadd lázadjak egy kicsit :)

3 megjegyzés:

Ági írta...

Ne csaljál, az a pár szuri megéri, hogy ne legyen semmi bajod!!!!!
tudom, baromi szar, nekem "csak" 14et kellett kapnom mikor be volt a lábam gipszelve, a végére megszoktam már, egy pillanat csak, míg beszúrod és kész! :)

Névtelen írta...

Szia!Én is azt mondom,hogy ne csalj napi az az egy szúri annyit megér.Gondolj a magadra és a gyerekekre(családodra).Ha egyszer múszálj akkor muszálj.Én ezt a terhességi cukorral csináltam végig.A végére egész jól be le jöttem.Persze az elején én is ki buktam.Meg tudod csinálni.Erős nőnek ismertelek meg az írásaidból.Nagyon vigyázz magadra/tokra.szia incy Ui:A gyerekek jól vannak?

szandra írta...

Te csaj! Ne borítsd ki, mi az, hogy csalsz? Kettőtökért teszed, nem csak magadért vagy felelős. Szedd össze magad, tudom, csak megijedtél. Szépen betartod az orvos utasításait és nem lesz semmi baj!