2011. augusztus 18., csütörtök

Rémálom

Ma éjjel ijedten ébredtem,folyt rólam a víz. Tegnap két ember is azt mondta,hogy ebbe a trombózis ízébe bele is lehet halni.Ennyire azért nem gondoltam komolynak és vészesnek a helyzetet.Az álmom az volt, hogy reggel Árpi elment dolgozni és nem vette észre, hogy én már nem élek, este nagyon későn jött, Holly próbált ébreszteni ,kiabálni, hogy keljek már fel mert Ármin üvölt.Egész nap ügyesen gondoskodott Árminról vitt neki enni-inni de Ármin csak sírt mert ki akart jönni a kiságyból, Holly is sírva rángatott az ágyban hogy ébredjek már. Felriadtam az álmomból, sírtam iszonyatos volt ........ még most is a hatása alatt vagyok és újra meg újra átélem az álmom :(

4 megjegyzés:

Hella írta...

Én is megijednék a szúrások gondolatától, pláne, ha magamat kell megszúrnom. De ez tényleg nem játék. :( Tarts ki és tartsd be az orvos utasításait.

Kérdezd meg, hogy van-e olyan belövős szerűség, mint az inzulininjekciók esetén. Azt hiszem "Pen"-nek hívják.

Ha nincs, akkor is olvass utána, hogy hogyan érdemes beadni, hogy ne liluljon be és a lehető legkevéssé legyen kellemetlen.

Vigyázz magatokra! Szorítok Neked, hogy minden simán menjen!

Timocska írta...

Jajj, szegénykém! Még olvasni is szörnyű volt! Tényleg tartsd be az orvos utasításait és gondolj arra, hogy 1. nem tart örökké; 2. a pici érdekében is teszed!
Kitartás!

Annamari írta...

Köszönöm csajok :)

vigyázok,mert még csak a gondolattól is sírva fakadok, nehogy a gyerekeim anya nélkül maradjanak.

kory írta...

Engem is oltottak ilyen injekcióval 7 héten át.
Nekem négyes bokatörésem volt,ezzel műtöttek,karmos lemez,csavar és csupa ilyen szépség került a lábamba.
Ugye az állandó 7 hetes fekvés miatt kaptam a napi egy injekciót.
Én nem mertem magamnak beadni,és így a háziorvos mellett dolgozó asszisztens nő jött minden reggel beadni,mert ezt nagyjából egy időpontban kell megkapni.Ingyen kijönnek ilyen esetben.
Nem kellemes oltás,nem pen-es hanem felszívós,és sajnos lilul is a helye.
De van ez por formájában is,egy bordó négyszögletes doboz,nem emlékszem a nevére.Mikor már levették 7 hét után a teljes fekvő gipszet akkor már ezt a port ittam,pedig még akkor is alig mozogtam.Erre a porra kérdezz rá,mert ez ugyanaz.
Kory