2011. szeptember 16., péntek

Indulásra készen

Ma dokinál voltunk Zoé pocakbabával és sajnos rossz hírrel hívtam fel mindenkit akivel meg kellett osztanom mert családtag mert közel áll hozzám stb és akkor most nektek is és a memoároknak is lejegyzem ide. Zoé indulásra készen van :( rosszul érintett a dolog és rányomta az egész napi hangulatomra a pecsétet, most sem vagyok éppen vicces kedvemben, picit félek hiszen még csak 1500 gramm körül van. Éppen az előző bejegyzésben írtam nektek, hogy nagyon szúr a hasam lent, féltem azt hittem vakbél,felfázás vagy hasonló de erre nem is gondoltam, kis picurom neki van feszülve a méhszájnak a buksijával, azt mondta a dokim jó lenne ha legalább a 35-ik hétig bent maradna, semmit nem szabad emelnem, cipelnem, feküdnöm kell .... piheni.Reménykedem minden rendben lesz. Árpinak mondtam mikor hazajött este, most totál kikészült és parázik, szerintem jobban mint én.

17 megjegyzés:

Timocska írta...

Jajj! Minden rendbe lesz, csak tényleg pihenj!!! És nagyon drukkolok, hogy a kiscsaj tudja, neki még odabenn a helye!!!

kory írta...

Pihenj sokat,ne terheld magad,semmit ne csinálj huzamosabb ideig!
Rendben lesz minden,majd meglátod!
Kory

andy11 írta...

Tessék feküdni,pihenni !! Nem mindig csavarogni:DDD

Névtelen írta...

Szia!Pihenj nagyon nagyon sokat!!!Tudom könnyü mondani de két pici mellet nem lehet úgy ahogy szeretnénk.Én is a harmadikkal 31 héttől bármikor szülhettem volna.Nekem magnéziumot kellett szednem így 38.-ig ki húztuk.És mivel eléggé ki voltam nyílva így 20 perc alatt meg lett.Pihenj SOKAT!!!!!!!!!!Vigyázz magatokra!!!!!!incy

gorane írta...

♥♥♥Nagyon drukkolok Nektek,hogy minden rendben legyen!Pihen tényleg amennyit csak tudsz!!

Diána írta...

nagyon-nagyon drukkolok. tényleg tartsd be, fontos. állítsd hadrendbeapát, a nagyikat, a rokonságot, mindenkit és bármilyen nehéz most Zoé a fontos.
ölellek ♥

Hella írta...

Tartsatok ki! Te is és a baba is! Pihenj és nem idegeskedj! Minden rendben lesz! Szorítok Nektek!

Nagy ölelés!

Annamari írta...

köszönöm, mindenkinek ♥

Dia betartom ma egyetlen egyszer emeltem fel Ármint mikor kivettem a kiságyból és csak egyszer szúrt a hasam,sokszor ledőltem az ülőre is napközben, saját magát hadrendbe állította és mindenben segít, sajnos más nincs csak Ő, anyukám dolgozik szegény jönne minden nap akár ide is költözne de a munkáját nem hagyhatja és hozzánk autó nélkül nehéz eljutni Sopronból, igaz csak 30 km de 3 átszállás és legalább 2 óra, tesóm is nagyon sokat dolgozik, másra pedig nem számíthatok :/ Árpi segít amit csak tud, kaját hozom étteremből csak vasárnap főzők esetleg, takarítani meg az apróságokat megcsinálom a többibe segít anyukám meg tesóm ha kell de nem akarom egyetlen pihenőnapjukon őket zargatni.

Karen írta...

nagyon vigyázz magatokra, minden rendben lesz tuti ♥

brü írta...

Ha nagyi be tud segíteni, akkor költözzön addig oda, vagy nem tudom, gondolom Árpinak is dolgozni kell, 2 gyerek mellett nem tudsz pihenni akárhogy is szeretnél, ha nincs segítságed!

Diána írta...

nem tudtok valaki külsős segítséget igénybe venni? (bár én irtózom attól, hogy idegen tegyen - vegyen a házban, de ha muszáj lenne....)
az tuti, hogy ha nincs segítség(ebben igazad van, Kati), akkor nem tudsz pihenni, de valahogy meg kellene oldani.

Annamari írta...

brü igen Árpi dolgozik reggeltől estig, jó esetben 5-6 kor itthon van, anyukám sajnos dolgozik és így 60 évesen ennyi ideig nem maradhat ki a munkából ... félek nem lenne utána munkája és Ő jól keres én azt nem tudom neki pótolni, anyósom nem dolgozik pár éve és akármennyire szeretem inkább nem, emelgetni nem emelgetek semmit, Ármint sem, kaját hozok a faluban lévő étteremből és tesóm ma hívott,hogy semmit ne csináljak eljönnek anyuval hétvégén és mindent megcsinálnak, rajtuk kívül senkire sem számíthatok :/

Dia gondoltam rá, hogy hetente egyszer-kétszer keresek egy takarítónőt.

Lehet nálunk segítséget kérni a jugendamt-tól olyasmi mint otthon a családsegítő, Árpi mindenáron őket akarja hívni, mindenben segítenek, még a gyereket is viszik-hozzák az oviból.

brü írta...

Hát vmit muszáj lesz!Tudom nem szivesen tart az ember igényt ilyen külső segítségre, de most csak Zoét nézd!És ne izgulj, nem lesz baj♥

Mariann írta...

Pihi, lábakat fel... nagyikat, barátnőket mozgósíts, ne főzz, tojj le amit csak lehet, rendelj kaját! Ágyból mesélj, ott játssz.. mindent kövess el, csak maradjon benn a bébi! Drukkolok!! pussz

Ebdette írta...

Remélem, minden rendben lesz!!!! ♥♥♥

Reni írta...

Gyerek nélkül a hasonló helyzetet nagyon könnyen megoldottam..feküdtem és csak pisilni meg fürdeni keltem fel majdnem 8 hétig...Neked nem ilyen egyszerű...de a cél érdekében mindent meg kell tenni...a cél még pár hét odabent Zoénak!
Menni fog...!

Annamari írta...

Reni, hát nem egyszerű de hálisten Árpi teljes mellbedobással segít, siet haza, nem enged semmit csinálni stb. Még legalább 5 hétig bent kellene maradnia.