2011. szeptember 19., hétfő

Jótestvéri viszony :D

Pár napja SZINTE egy szavam sem lehet rájuk, úgy elvannak mint a befőtt.Holly tök megértő, hogy fáj a pocakom és anyának most ezt meg ezt nem lehet, ... pátyolgatja Ármint ... ha elesik megy oda hozzá vigasztalja,öleli ... ha felébred reggel akkor sisseg neki :) és Ármin csendben maradva nézi a "nagy" tesót, ... szuper hétvége volt Árpi nem dolgozott, mikor Ármin aludt lefeküdtem én is Ő elvolt Hollyval, nem főztem ... pizzát sütöttünk ... (az ember ilyenkor jön rá,hogy tényleg jól érzem csodálatos férj áll mellettem (lassan 17 éve)) Nem beszélünk róla ... felesleges ... mindketten érezzük,hogy picit félünk és most a legeslegfontosabb, hogy Zoé-val minden rendben legyen de rendben is lesz hiszen a neve is azt jelenti "élet".
Ármint nem vertem meg :D áfonyás joghurtot evett és attól lila a szája.
hétvégén babakocsitúra volt a nappaliban, vagy egy órán keresztül tolták fáradhatatlanul, de gonosz anya véget vetett a dolognak mert Ármincinak éppen fontos aludnivalója volt :D a két alsó képen pedig a túra és alvás utáni after party volt a szülői zuhanyzóban ahol másfél órán keresztül zenét hallgatva dorbézoltak :D
ez pedig ma készült amikoris beültek a mózeskosárba és ott üldögéltek, nevettek, bohóckodtak és ami a legfontosabb mindez nagy egyetértésben egyetlen apró incidens nélkül történt.


3 megjegyzés:

brü írta...

Látom már nálatok ismkezdenek végre együtt játszani, én már úgy vártam ezt az időszakot és olyan jól eljátszanak már együtt :)

hermi67 írta...

Gyönyörűek!
Remélem,minden rendben!!!♥

Annamari írta...

brü, már nagyon vártam,mert Ármin eddig nem nagyon volt rá vevő de most másfél két órát úgy elvannak el sem hiszem, nagyon jó :)


hermi jól vagyok, tegnap egyáltalán nem szúrt a hasam, örültem neki , ma ugyan szúrt de nem volt vészes, magnéziumot szedek, hetente kórház, vizsgálat és ha nyílok be kell feküdnöm, remélem ez kimarad, sokat beszélek Zoéhoz, hogy maradjon mert még sokat kell fejlődnie :)