2011. október 28., péntek

Ez már túlzás

Hihetetlen, még el sem kezdődött igazából a tél mi máris másodszor vagyunk betegek, tanácstalan vagyok,hogy mit adjak a gyerekeknek.Holly kezdte azzal,hogy köhögött veszettül,igaz "csak" két napig tartott,(Ő már jól van) nekem most nincs hangom, iszonyat fáj a torkom és ha köhögök akkor a hasam is, Ármin ma estére lett beteg :( nagyon köhög vagyis inkább borzalmasan, be is lázasodott de hősiesen tűrte,hogy kúpot adjak neki és csak úgy falta befele a mézet ... este 6 óta szenvedünk, hol köhög, hol szenved,hol szunyókál ... nem tudom van e értelme lefeküdnöm egyáltalán ... Árpi hajnalba kell, nem szeretném most igénybe venni szolgálatait ezért én veszem ki Ármint a kiságyból és sétálgatok vele vagy éppen ülve ringatom,hogy legalább egy picit aludjon ha kell és közben kérem Zoét ,hogy még ne jöjjön, majd csak ha meggyógyultak a tesók.Ha minden jól megy akkor én vasárnapra jobban leszek, szüntelenül forró teázok és mézezek meg homeogen 9-et szedek, Hollynak a stodal szirup segített, nem tudom adhatom e azt Árminnak is? és végül remélhetőleg hétfő-keddre Ármin is kicsattan majd az egészségtől ... ja és végül de nem utolsó sorban remélhetőleg a zapa ebből kimarad ... ezen a télen max még egy betegséget tűrök el a házban.

várom az ötleteket vagy,hogy ti mit csináltok téli időszakban mert a supradyn junior semmire sem jó ahogy elnézem :/

7 megjegyzés:

andy11 írta...

Mi a Cebion cseppet és a béres cseppet esszük rendületlenül.

brü írta...

Igazából nem tudok okosat, Petra Eurovit 500mg-os C vitamint szed, Gergő Cebiont, de még nem voltak betegek.

Névtelen írta...

Szia!Mi imunerősitő szirupot eszünk.Itt magyarba csak orvosi rendelvényre irják fel.Nekünk be jött.Ha gondolod meg irom a nevét.

Üdv incy


Gyógyuljatok!

gorane írta...

Jobbulást Nektek!!!
Nekünk a béres csepp vált be.Nyáron nem szedjük,hanem ősszel szoktuk elkezdeni.

Timocska írta...

Mi Nutrilite multivitamint szedünk - na jó, csak Lillus - de tavaly egyáltalán nem volt beteg. Orrfolyás belefér, de ennél komolyabb baja nem volt.

tökmagi írta...

Mi marslakócskát eszünk.Nagyon jó.+Béres C vitamint.

Bianka írta...

Mi is Béres cseppet és Cebiont szedünk :)