2011. október 30., vasárnap

Vééégre láztalanul

Ármin ma egész nap láztalan volt "kopp-kopp", Holly már teljesen jól van egy két apró köhécselést leszámítva és az én hangon is kezd visszatérni.Ármin éjjel is nagyon jól aludt kétszer ébredt "csak" meg a köhögés miatt és a zapa volt olyan rendes reggel kihozta ahogy megnyekkent a bébiőrben a hangja és én így alhattam fél 10-ig míg ők a nappaliban elvoltak hármasban,nagyon jól esett. Holly meg ... istenem ... egy tündér volt, egy igazi nővérke mindkét értelemben, egy igazi önzetlen tesó nővérke aki egész nap Ármin pátyolgatásával volt elfoglalva,ugrásra készen bármit kértem tőle,bármit megfoghatott Ármin amit amúgy nem ad oda neki :) ... és mint egy kórházi nővérke aki odaadással gondoskodik kis betegéről.

(viszont már nagyon türelmetlen vagyok és izgatott és túl akarok lenni az egészen viszont semmi kedvem a szüléshez, naa ezt adjátok össze :))

köszönöm a véleményeket előző bejegyzésemhez az emailt is egy kedves olvasómnak,holnap mindennek utánajárok-átolvasok és választok valamit mert ezzel a betegséggel jó lenne zárni a mostani telet, nem kívánok többé szívszorító 40 fok lázas gyereksírást amin már az én könnyem is elered, Ármin mióta megszületett nem volt még ilyen beteg.

itt még nem voltak betegek, gyerekdalok néztek a neten :) és legalul másnak nem nagy dolog de nekem igen :) Holly így írja le a nevét mindenféle másolás nélkül, simán fejből, én tök boldog vagyok tőle :)

1 megjegyzés:

szandra írta...

Nagyon ügyi Holly :) Örülök, hogy már jobban vagytok. puszi