2011. október 9., vasárnap

Jól vagyunk és miegymás

Mindenki rendben és jól, "kopp-kopp" és "halleluja".

Péntektől a legifjabb Huszai is autóklubtag :)
Megy a variálás ezerrel, hogy akkor hogyan is csináljuk a gyerekeket, 3 az 1-ben ? vagy 1 külön és 2 az 1-ben? A legjobb az lenne ha Holly maradna Árminnal és a picimanó külön, de Holly hercegnős szobát szeretne ezért vagy egyedül kellene neki egy szoba vagy Őt egybe a Zoéval, de olyan hülye érzés ez.Azt érzem bármelyiküket is rakom külön az olyan kirekesztett ..... nem jutok dűlőre pedig lassan jó lenne ..... Elkapott a fészekrakási láz ... ezerrel vásárolók Zoénak mindent ami kell és ha Holly hercegnős szobát kap akkor azt sem ártana lerendezni még szülés előtt.Ma van a 33. hét, még egy kicsi odabent és vége ..... lezárul egy korszak és eltűnik a pocak, ami megvallom őszintén de kimondani mégsem merem nehogy Zoé azt gondolja,hogy akkor indulás, szóval őszintén már terhes a dolog ..... a lábam borzalmas napközben érzékeny és esténként fáj újra hiába a szuri, vezetni is kényelmetlen már és az ,hogy emberi göncöt öltsek magamra az kizárt, melegítőben nyomulok már csak ... hamar fáradok. Nagyon szeretném már Zoét a kezemben tartani de nem a kiírtnál sokkal előbb!!!

6 megjegyzés:

Ebdette írta...

Többféleképpen is nézheted: egyneműek egy szobába vagy a két kisebb egy szobába. Bár én utóbbinál rettegnék attól, hogy merő szeretetből kikapja a "nagy" a picit. Nehéz döntés, viszont ne úgy nézd, hogy ki van rekesztve, aki egyedül marad a szobában :)

brü írta...

Sztem a 2 kicsit tedd egy szobába, Holya nem lesz kirekesztve, tök büszke lesz hogy ő a legnagyobb és van külön szobája, olyat amilyet szeretne :)Vagy kérdezd meg hogy jó e így neki, biztos hogy tetszeni fog neki az ötlet!!

brü írta...

Holly, na :D

szandra írta...

Semmikép se kirekesztve lesz Ármin, ha nagyobb örülni is fog neki, h egyedül lehet :D Én a két lányt tenném össze. puszi
(Betti nem hiszem, hogy egy kiságyból ki tudja kapni a "nagy", azért mégse nagy :D )

Névtelen írta...

ez nálunk úgy alakult, hogy a két Kicsi ment egy szobába (talán könnyebb volt a döntés, hogy ikrek), az akkor 3 éves "nagy" külön. ez ment pár hétig, majd a Nagy szépen átcuccolt ágyastól a két Kisebbhez és hónapokon át ott aludt (ő akarta). aztán visszakéredzkedett szépen a szobájába. néha 1-1 éjszakára még most is vendégeskedik, de egyre ritkábban.
most már azt gondolom, egy bizonyos korig tök felesleges a külön szoba, nagyon jól el tudnak aludni egy kupacban, napközben meg úgyis jórészt együtt vannak.
én ha most kezdenénk, csinálnék egy gyerek hálót, ahol mind együtt alszik és egy gyerek játszós szobát, bár a nappali akkor sem úszná meg a játéktengert.
és simán lehet a szoba egyik fele hercegnős, pár év és úgyis megunja, a másik fele meg fiús.

Annamari írta...

Hát igen van olyan felállás,hogy
-a két lány és Ármin egyedül
-a két kicsi és Holly egyedül
-a két nagy és a kicsi egyedül
-és mind a hárman egy helyen :D

brü nagyon akarja a hercegnős szobát de nem akar egyedül aludni, a két kicsi együttel meg az a gondom, hogy míg Holly meg sem moccant ha Ármin felsírt éjszaka addig Ármin Holly legapróbb nyöszörgésére már fent van és ha Zoé nem éppen jó alvó lesz Ármin aki egy hete átalussza az éjszakát félek újra ébredős lesz.

Dia amit írsz az új házban úgy lesz, lesz egy nagyon hosszú szoba 3-om ajtóval amit ha valamelyikük szeretne le lehet választani neki belőle egy szobát és lesz egy nagy játszószoba vagy inkább tér ami a nappali egy részéből lesz kialakítva egy kicsit elszeparálva de mégis együtt a nappalival, ott lesznek a játékok "csak"

és egyenlőre úgy döntöttünk, hogy egybe lesznek hárman,a fallal még nem tudom kezdek e valamit vagy marad a tapéta ami van,a játékokat áthozzuk a dolgozó/vendégszobába, így ha a pici alszik vagy Ármin akkor is minden játék elérhető,(mert természetesen Hollynak mindig az kell ami éppen a szobában van mikor Ármin alszik) veszünk egy olyan kiságyat vagy bölcsőt aminek kereke van és ha éppen rossz éjszakánk van akkor a picurt áthúzom hozzánk vagy ki a nappaliba és odafekszem az ülőre. Reményeim szerint mire Holly kezdi az iskolát az új házban leszünk