2011. október 15., szombat

Mint a befőtt úgy elvagyunk

Álomkórban szenvedek ... mire ide tudnék ülni írni álmos vagyok és inkább lefekszem aludni, de igazából tudnék aludni reggeltől-estig és estétől-reggelig. Minden este Ármin fél nyolcra már alszik aztán vacsizunk Hollyval és a zapával, utána Holly is elmegy aludni és ha valami nagyon jó műsor van akkor a zapával tv-zünk, ha nem akkor legkésőbb fél 10-kor mi is megyünk aludni ... hiába naaa megöregedtünk :D ,tyúkokkal járunk aludni de lehet csak az őszi levegő teszi ezt velünk ... na meg az öregség :D Zoé kicsit lenyugodott,esténként már hagyja,hogy nyugton elaludjak ...... és most eljutottam ahhoz a korszakhoz ami már Árminnál is előjött,hogy addig jó míg bent van? vagy az a jobb ha már kint? Gyerekek közti civakodás csökkent ami nagyjából azóta tart,hogy Ármin elkezdett járni és mindent ért amit Holly kér tőle vagy mond neki ... hű követője lett :D , visszakaptam a kislányom aki szófogadó,aki mindenben segít,szó nélkül hozza amit kérek ... igaz néha kicsit megbokrosodik.. de ki nem??? Reggel majdnem két órán keresztül együtt meséztünk, Holly apa mellé feküdve, Ármin meg az én ölembe, persze mocorgott, felpattant ,hozott valamit, mutogatva áááá-zott.Most sincs túl sok időm írni mert csak ebédelni jöttünk be és míg Ármin alszik addig idecsüccsentem picit,hogy kaparintsak valamit, aztán ha ébred irány ki az udvarra, csodálatosan süt a nap.Mamánál is váltózatlanul imádunk lenni!

Voltunk ikeázni, vettünk ezt azt többek közt képkereteket és betelt a második képes falunk is, íme :Nagyon várom már november végét is, nem csak azért mert Zoé már velünk lesz hanem mert november végétől a zapa is itthon lesz 3 hónapot legalább, jó eseteben 4-et. A minap azon tanakodtunk a zapával, hogy akkor mégis mi legyen az ajándék karácsonyra a gyerekeknek ... Holly mindenképpen megkapja azt amit egy előző bejegyzésembe mutattam, hogy a német szókincse bővüljön és mellé kap egy ilyen szerszámos ízét,Ármin meg egy konyhát mert annak ellenére, hogy a Holly igazi lány (rózsaszín és táska és magas sarkú cipő és visítás úgy igazából stb) Ármin meg igazi fiú, annak ellenére sokszor Ármin babázik lábosozik,imádom ahogyan egy lábossal és egy fakanállal a kezében vonul végig a házon és kavargat aztán meg tolja bele valakinek a szájába amit főzött. Holly meg Ármin meglévő szerszámaival barkácsol és autózik.

Oviban imád lenni hálisten és "kopp-kopp", ott is akar ebédelni minden nap aminek örülök, mert így nem kell azon filóznom, hogy Ármin vagy felébred mire menni kell érte vagy nem, így ott ebédel és mikor Ármin felébredt akkor megyünk érte, és nem utolsó sorban mindent megeszik az én kis válogatósom, 15 euro egy hétre a kaja ami szerintem nagyon kedvező, és ha a kis barátnője marad délután akkor marad Ő is. Akkor a délutáni alvásnál tudok Árminnal aludni még egyet :)

1 megjegyzés:

szandra írta...

Nekünk is van mindkettő, Márk is imád főzni, Lia meg barkácsolni :D