2011. december 18., vasárnap

Pár szóban

Most így két hét után egész szépen alakulunk, még egy kicsit rázós itt-ott de még 1-2 hét és belezötyögünk :D Tegnap először mertem három gyerekkel egyedül boltba menni, de azt meg kell említenem,hogy villámvásárlás volt nehogy bármelyik is nyekeregni kezdjen :) Hannát mindenhol megcsodálják és mindenki odavan érte.

A pénteki mérés sikeres volt, valószínű azért mert reggel 7-től 9-ig Hannát folyamatosan etettem :) így a hétfői 3840-hez képest 4100 gramm volt és olyan elégedettek voltak,hogy fülig ért a szájuk.

Pár szó a kilókról ... 77kg- val kezdtem a terhességet, szülés után másnap 78kg voltam ma pedig 76kg-t mértem, egyelőre nem fontosak a kilók de azért örülök neki.

Megvettük a fát tegnapelőtt, nem akartam még kivágatni csak jövőhéten de annyi tennivaló van még karácsonyig,hogy legalább ezt szerettem volna kipipálni a listáról, mert rendes öregasszonyhoz illően bizony-bizony nekem már mindenről listát kell írnom.

3 megjegyzés:

Reni írta...

Nagyon jól haladtok minden tekintetben!!!
Gyönyörű karácsonyt Nektek!
Cím megy!

szandra írta...

Ahogy látom, jó kis lecke ez a 3gyerekes dolog. Apró léptekkel előre :D Jól csinálod:) puszi

Annamari írta...

szandra : az jó kis lecke, nem gondoltam volna,hogy ilyen nehéz lesz,ha Ármin nagyobb lenne biztos más lenne. de ma úgy ébredtem,hogy mindenkinek olyan boldog karácsonyt kívánok mint amilyen a miénk lesz és ez már haladás mert eddig nem sok kedvem volt karácsonyozni.