2011. december 19., hétfő

Kismanóim

A zapa fotózta le őket tegnap, levették a székekről a díszítést és a fejükre húzva járkáltak, nagyon élvezték :DMa megjött apósom, itt lesz nálunk pár napig. Szeptemberben találkoztunk útóljára, már alig várta,hogy lássa Hollyt, Ármint és az újdonsült kis gombócot.Holly nagyon örül neki, Ármin olyan keveset találkozott még vele, hogy eleinte csak nézte, aztán incselkedett majd barátkozott vele. Örülök én is ,hogy itt van nagyon szeretem őt, mindig csak jót kaptam tőle és bármikor bármiben számíthattam rá, nagyon sok jó tanácsot adott.

MÁS: Betörtek a veresegyházi házunkba és az albérlőnek egy csomó mindenét ellopták, az ottani utcába még 4-5 házba, hát félelmetes azt kell,hogy mondjam. Otthon csak olyan házba laknék ami riasztóval van felszerelve habár lehet már az sem akadály. Judit barátnőm tesójának az autójukat fényes nappal gyerekülésestől ellopták az állomásról ahol térfigyelő kamera is van, kb két pillanat alatt ült be az ember az autóba ... szegényeknek oda az autó és 3-om gyerekülés a térfigyelő kamera meg homályos képet ad így még az elkövetőt sem látni rendesen rajta :/

4 megjegyzés:

szandra írta...

Én nem engedem meg, hogy bármit is a fejükre húzzanak, ha bármit megengedek, nem fogják érezni, hogy a veszélyeset (pl.zacskó) ne tegyék. Csak jótanács :) Ritkán látott nagypapának nagyon tudnak örülni, nálunk is ez van :)

gorane írta...

Jó ez a kép!:)
A betörések meg nagyon durvák...hozzánk is már 3* betörtek:(
Puszi Nektek és kellemes ünnepeket!!!♥

Mariann írta...

Hát, az én kocsimat ellophatnák, legalább nem kéne néznem. Mariannka totálkárosra törte, láttad nálam? (csajom jól van, mondhatni kisujja sem görbült, de hazugság lenne, pont a kisujja került alusínbe)
Gyönyörű az új kis jövevény, gratula :)

Ebdette írta...

Nekem is az a halálom, ha Domi a fejére húzogat dolgokat. Rettegek, hogy megfullad, ugyanígy vagyok, ha a nyakába akaszt valamit.
Betörés-lopás...elképzelni nem tudom, hogy ezeknek az embereknek nem tanították meg, hogy máséhoz nem nyúlunk?!?!