2011. december 21., szerda

Valentina a legjobb :)

Holly legjobb ovis barátnője akivel reggelente ölelkeztek és úgy örültek egymásnak ,hogy öröm volt nézni őket egy ideje nem jár oviba.Holly minden reggel elmondja,hogy anya ma biztos jön már a Valentina, de csak nem akaródzik neki jönni és Holly minden reggel szomorúan nyugtázza,hogy már megint nincs ott.Nagyon hiányzik neki és én nagyon sajnálom Őt főleg mert ma megkérdeztem az óvónénitől,hogy mégis mikor jön már Hollym imádott barátnője. Hát rossz a hír mert Valentina majd csak március végén jön oviba ugyanis nem szeretik a hideget és december elejétől március végéig Costa Ricán laknak. Szerintetek ezt hogyan adjam elő Hollynak,hogy bizony pár hónapot még várni kell Valentinára? Nekem is hiányozna a hó de azért kicsit eljátszadozom a gondolattal milyen is lenne.

El tudnám képzelni magunknak is ezt :D a zapa úgyis decembertől február vagy március végéig itthon van, akkor nem tökmindegy hol lakunk abban a pár hónapban? Mondtam is Hollynak ma hazafele az autóban mi lenne ha télen elmennénk oda ahol süt a nap és meleg van, de nyomatékosan közölte, hogy Ő bizony havat akar, szánkózni akar és hóembert építeni akar :) néha meglepődöm azon,hogy milyen okos is valójában ez a csepp gyerek :)

3 megjegyzés:

brü írta...

Szegény Valentina, de sajnálom őket :( :D
Hozzánk is betörtek a közvetlen szomszédunkba, de elég zűrös egy "család" vette meg a házat potom 35 milláért, költöttek még rá 10-et azért, mert egy évben 2szer hazajönnek Svájcból :-/úgyhogy ott vmi jóakaró lehetett a tettes, aki ismeri az életüket...

Bianka írta...

Valentináék örökbefogadhatnának! :)

Ebdette írta...

Szeretnék Valentina helyében lenni :D