2012. január 3., kedd

Az év vége és az eleje

December 28-án hazament apósom és 30-án újra vendégek érkeztek, egyik legkedvesebb barátnőm kisfiával és férjével aki az én férjecském egyik legjobb barátja volt anno. Judit meg az én legjobb barátnőm volt az általános iskola 4-ik osztályától az,hogy sülve főve együtt voltunk az nem kifejezés.Az iskolából hazafelé menet egy ideig egyirányba vitt az utunk aztán Ő balra én meg jobbra, csakhogy mindig megálltunk beszélgetni ami egy-másfél óráig tartott majd eldöntöttük,hogy mégiscsak egyirányba megyünk majd utána egyikünk kísérte a másikat haza, mikor hogy :D és ez szinte minden nap így zajlott. De elszakadtunk egymástól, most legalább 700 km választ el, telefonon szoktunk beszélni vagy skypon irkálni de mindig van miről beszélni ami 1 óránál sose kevesebb :D Szóval most eljöttek pár napra hozzánk és elmentünk együtt a hegyekbe, Hannára anyukám vigyázott Őt még nem mertem magunkkal vinni, de legközelebb nemhogy csak Ő nem jön de még Ármin sem és ahhoz ,hogy nyugodtan snowbordozni, szánkózni tudjunk ahhoz talán még Hollyt is itthon kell hagynunk mert most snowbordozni, síelni esélyünk sem volt, egyik gyerek nyűgösebb volt mint a másik :D (hacsak anyóst nem visszük magunkkal) Gyönyörű idő volt igaz kissé csípős, lefagytam.
Ármin a zapával csúszott :)
itt pedig Máté, a zapukája és Hanni.

útközben és itthon, Hannit rászoktattam a cumira, jó hülle vagyok mi??? egyik gyerekem sem volt cumis, miért pont most kellett ezt csinálnom?

3 megjegyzés:

szandra írta...

Nekem cumizott mind2. Hozzáteszem, Lia 22hósan szokott rá :D Márk akkor tette le. De aztán szépen leszokott Lia is még a bölcsiben. Nem lesz gond nálatok se :)

brü írta...

Annyira cukik :)

Ebdette írta...

Havat akarooook!
A gyerekek szépségesek ♥