2012. január 27., péntek

Elégedetlenkedő

Miért van az ,hogy az ember mindig jobbat akar mint ami van és ritkán gondol bele abba,hogy milyen jó is neki mert lehetne sokkal vagy sokkal-sokkal rosszabb. Hát ez vagyok én elégedetlen!!! Arról szól a történet, hogy folyton azt kérdezem magamtól miért nem alussza át Hanna az éjszakát? Egyetlen egyszer ébred és én mégis háborgók, hát normális vagyok én? Ordíthatna éjszakákon át vagy kelhetne 4-5 alkalommal stb-stb, de Ő csak egyetlen egyszer ébred 3-4 óra magasságába aztán 7-fél 8 és utána még 2 órát durmol ... és az a vicc az egészbe,hogy hiába szeretném,hogy átaludja mondjuk este 7-től reggel 7-ig :) én akkor sem aludnék mert éjszaka legalább kétszer megébredek általában kijövök egy kétbetűsre megnézem kit kell betakargatni, nyomok egy extra éjszakai puszit nekik,iszok stb. akkor kérdem én miért szeretném és miért kérdezem azt szinte minden egyes alkalommal,hogy miért nem alussza át? És mikor józan vagyok :D mint pl most is akkor azt mondom magamnak,hogy nem vagyok normális, hiszen ennél csak rosszabb lehetne, és most is Hanna alszik 8-tól én meg ahelyett, hogy régen lefeküdtem volna itt ülők a gép előtt pedig 3 órája alhatnék. Tehát röviden összegezném a még meg nem írt kommenteket :D Fogjam be a számat mert nagyszerű dolgom van és húzzak aludni ahelyett,hogy itt nyavalygok,(andy11 biztos ezt írná :D :D )

A Fókuszban tegnap a Haiti árvákat mutatták,Hollynak magyaráztam,hogy nincs anyukájuk-apukájuk és ennivalójuk sem sok ... azt mondta menjünk be a tv-be és hozzuk ki őket :)

7 megjegyzés:

GG írta...

syn:Igen jó dolgod van:) Martin minimum 3x ébred éjjel!Bár nekem is elég fura Milán után aki átaludta az éjszakákat:S:D És én is sokszor kérdezem miérttttt?????:D
Gyerkőcök gyönyörűek!:)

gorane írta...

:)♥
Mi is néztük reggel a fókusz ismétlést..sírva is indult Petra az iskolába.Azt mondta ha nagy lesz örökbefogadja őket.
Puszi Nektek!
Gyönyörűek a gyerekek!♥

szandra írta...

Na erre nem is reagálnék Lia 28x-i éjszakai ébredései után ..... :D Ma már csak mosolygok rajta, de komolyan ennyi volt. Kb félóránként kelt, 1x megszámoltam. Árvákról annyit, hogy mutattam Liának egy kisfiú képét, aki a földről evett, szakadt ruhában, magyaráztam neki milyen szegény. Reakció: anya, nem eszünk a földről, nem, nem, mert betegek leszünk....:D Azért valami ragad meg benne :D

Andrea Gungl írta...

na látod? ezért nem írok,mert úgy is tudod mit írnék. :)))))
Millió puszi nektek !!!!

Andrea Gungl írta...

na látod? ezért nem írok,mert úgy is tudod mit írnék. :)))))
Millió puszi nektek !!!!

Timocska írta...

Drágám, gyere át hozzám és olvasd el az "alvós" bejegyzéseket és azonnal elégedett leszel! :-))

Annamari írta...

GG: tudom ,de lehetne jobb is :D nem igaz,hogy legalább egy gyerekem nem éjszaka átalvos a 3-ból , igaz Holly 3-4 szer ébredős volt,Ármin meg Hanna egyszer csak.

gorane: hát rémes a helyzet ott :(

szandra: igen emlékszem, mindig rád gondolok egyébként ilyenkor :)

andy: tudom,hogy tudod :D

Timo: megyek :)